Connect with us

Γ Εθνική

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟ Ρουφ, 2-2 με Μακεδονικό

Published

on

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν μπόρεσε να πιεί νερό ο ΠΑΟ Ρουφ, που υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με τον Μακεδονικό με 2-2 με αποτέλεσμα να μείνει εκτός νυμφώνος.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τα μπαράζ με 7 βαθμούς τερματίζοντας στην 6η θέση, ενώ ο Μακεδονικός πανηγυρίζει την άνοδο, αφού με 9 βαθμούς τερμάτισε 4ος.

Στο 18′ ο Γαρύφαλος έφυγε στην κόντρα και με πλασέ έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να απαντάνε στο 38′ όταν ο Νιτσάκης έκανε το 1-1. Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΟ Ρουφ κυριάρχησε και πίεσε τους αντιπάλους του, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αντίθετα στο 84′ ο Γαρύφαλος και πάλι με εκπληκτική λόμπα έκανε το 1-2. Στο 90′ ο Φιλιμέγκας ισοφάρισε σε 2-2, που έμεινε μέχρι το τέλος.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Βενάρδος, Κατσούλης (40′ λ.τ. Ψυχογιός), Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νιτσάκης, Χατζηλάμπρος, Μάντζιος, Καλλέργης (81′ Φιλιμέγκας), Νατσιόπουλος (81′ Λαθούρης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΌΣ: Γουναρίδης, Χατζηκωνσταντίνου (68′ Ουζουνογλου), Χασάνογλου, Τσιαμπάζης (61′ Ζαννάκης), Σαραγιώτης, Βασιλείου, Μπρατσιάνι (90′ Γουνόπουλος), Γαρύφαλλος, Τσουκάνης, Λάκοβιτς (61′ Καράμπελας), Τοπούζης.