Connect with us

Γ Εθνική

Δεν τα κατάφερε ο Περαμαϊκός έχασε 2-1 από τον ΑΟ Υπάτου

Published

on

Την ευκαιρία να “αναπνεύσει” βαθμολογικά έχασε ο Περαμαϊκός  που αν και προηγήθηκε στο σκορ τελικά ηττήθηκε από τον ΑΟ Υπάτου με 2-1

Πλέον με αυτή τη νίκη ο ΑΟ Υπάτου έφτασε τους 15 βαθμούς στην βαθμολογία του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής όντας στην 9η θέση. Στην αντίπερα όχθη ο Περαμαϊκός παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς.

O Περαμαϊκός σκόραρε στο 17′ της αναμέτρησης με τον Κοντάκο κάνοντας το 1-0, ωστόσο ο ΑΟ Υπάτου με γκολ στο 50′ του Κωνσταντίνου και στο 85′ της αναμέτρησης με τον Ποτουρίδη έκανε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο που τόσο πολύ ήθελε για τη συνέχεια της χρονιάς.

Περαμαϊκός: Θεολόγης, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Κορνέλιους, Βέσι, Γκίνο (55′ Μεσσήνης), Καραγιαννίδης, Λάππας (51′ Τσίνα), Κοντάκος, Ποσίνκοβιτς, Μαχμουτάι (84′ Αμαραντίδης), Μπατζέλης.

Α.Ο. Υπάτου: Αθανασόπουλος, Βαλμάς (46′ Ντρούγκας), Σταγάκης (65′ Κουέσι), Γλυνός, Καλλιτσουνάκης, Μπακαούκας (60′ Αρμένης), Ζαχαρός, Μπούσης, Κωνσταντίνου (88′ Μπάρο), Αλμπάνης (46′ Τιάγκο), Ποτουρίδης.

mikriliga