Connect with us

Uncategorized

Δεν τον σήκωνε η Μυτιλήνη.

Τέλος ο Σαρόγλου, ψάχνει τερματοφύλακα ο Αιολικός.

Published

on

Αιφνιδιαστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του τερματοφύλακα Μιχάλη Σαρόγλου, που εντάχθηκε πριν από λίγες ημέρες στο έμψυχο δυναμικό του Αιολικού, αφού όπως διέρρευσε σήμερα, οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν πρόωρα.

Ο λόγος της μη χρησιμοποίησης του 27χρονου πρώην γκολκίπερ της Ηλιούπολης στο χθεσινό φιλικό με την Αναγέννηση Γέρας ήταν τελικά, πως ο Σαρόγλου δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, επικαλούμενος προσωπικό πρόβλημα. Σε βραδινή επικοινωνία του με τους ανθρώπους του Αιολικού, ο έμπειρος τερματοφύλακας ζήτησε τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Κουτρομπίλας, μπροστά και στο ενδεχόμενο αδιέξοδο λόγω της λήξης της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές στις 10 Σεπτέμβρη, προσπάθησε να τον μεταπείσει, ωστόσο η αποχώρησή του Σαρόγλου από τον Αιολικό είναι πλέον δεδομένη. Και όπως αφήνουν να διαρρεύσει, προφανώς μπήκε… δάκτυλος άλλης ομάδας, που ενδιαφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες του sportlesvos.gr να επιβεβαιώνουν αυτή την εκδοχή.

Έτσι, οι παράγοντες της ομάδας είναι αναγκασμένοι να ξεκινήσουν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους στη θέση του τερματοφύλακα, ώστε να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε και να πλαισιώσουν τον Αλέξανδρο Καλαϊτζίδη, αφού στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Στρατής Κάμπερ και μια αγωνιστική χρονιά δε βγαίνει με μόλις δύο τερματοφύλακες.

Πηγή: sportlesvos.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply