Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δεν χάνει… ο Κορυδαλλός 2-1 τον Αστέρα Κερατσινίου

Published

on

Νίκη με ανατροπή από την ομάδα του Γιώργου Βολακάκη που επικράτησε 2-1 του αξιόμαχου Αστέρα Κερατσινίου και συνεχίζει στον δρόμο για την άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 29’ όταν ο Τσούπι εκτέλεσε φάουλ  η μπάλα βρήκε  στο δοκάρι στην συνέχεια στην πλάτη του τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

ΟΙ γηπεδούχοι που είχαν τον έλεγχο του αγώνα παρά το γκολ του δέχθηκαν κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα  όταν στο 31’ ο Ανδρέου  σκόραρε για το 1-1 και να πάρουν την νίκη στο 47’ με τον Γκολεμάτη Αν., Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με την ομάδα του Κορυδαλλού να έχει σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ που όμως δεν «καρποφόρησαν».

Διαιτητής ήταν η Λαμπροπούλου.

ΑΟ Κορυδαλλός: Μαστοράκης, Γολεμάτης Αν.(83′ Δημητροκάλλης), Μαυροκέφαλος, Ανδρέου, Γιώτη, Λαμπάκης, Μπερτσιμάς(83′ Αντωνόπουλος), Σταματελάτος, Κοζανίτης(75′ Ευαγγέλου), Σωτηρόπουλος, Γολεμάτης Αγγ.

Αστέρας Κερατσινίου: Νταούλια, Τσουλί(78′ Καλαφάτης), Νόκα, Σαδίκης, Κάγια, Τσιρώνης, Δημητρακαρέας, Μαργαντίνης, Νούκας(63′ Φλωρόπουλος), Χρήστου.