Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Δεν χάρηκε κανείς…Μανδραϊκός – Ασπρόπυργος 0-0

Published

on

Χωρίς νικητή ισόπαλο 0-0 τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Μανδραϊκό και τον Ασπρόπυργο μετά από ένα δυνατό παιχνίδι παρουσία 500 και πλέον φίλων του ποδοσφαίρου της Δυτικής Αττικής.

Οι φιλοξενούμενοι του Ζήση Ζήκου αν και αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγο της αποβολής του Δηλαβέρη στο 72’  είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν κυρίως με τους Τσιγγόπουλο στο 25’ όταν η κεφαλιά που πραγματοποίησε αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον πορτιερο Μαβίδη και τον Ρούσσο στο 62’ όταν το πλασέ που επιχείρησε από το πλάγια θέση έφυγε λίγο άουτ.

Στο 72’ ο Δηλαβέρης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντάουλα και απεχώρησε, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή, χωρίς όμως να έχουν να επιδείξουν την μεγάλη φάση στην εστία του Πρωτόππαπα.

Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας.

Μανδραϊκός: Μαβίδης, Φυσαράκης, Φραγκόπουλος, Έβερετ, Παντίδος, Γιουκαρής, Βούκα(59’ Κακοσίμος, Γκαβσζίδης, Χαλβατζίου, Πασαλίδης, Λελούδας.

Ασπρόπυργος: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Πίνης, Φλέγκας, Φυσαράκης, Τούσης, Ρούσσος(66’ Τόρρα), Δηλαβέρης, Τσιγγόπουλος(59’ Στρατιδάκης – 92’ Χιώτης), Κόκας, Μουστάκα.

foto – Georntamilis