Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δεν ”Χ”αμογέλασε κανείς στον Βύρωνα

Published

on

Χωρίς γκολ τελείωσε ο αγώνας της Δόξα Βύρωνα με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Η Δόξα έχασε πολλές ευκαιρίες ενώ η Ελπίδα περιορίστηκε στο πολύ καλό αμυντικό της πλάνο του Μπάμπη Κατσάνου. Οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη τους φάση στο 29′ όταν ο Μπεκατώρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και αυτή κατέληξε άουτ. Οι παίκτες του Σάκη Δέδα έκαναν δύσκολο του απόγευμα του αντίπαλου τερματοφύλακα Χατζάκη με πολλές φάσεις, όμως εκείνοι και η άμυνα του κράτησαν την εστία τους ανέπαφη. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις η Ελπίδα έχασε καλή ευκαιρία να σκοράρει κόντρα στην ροή του ματς με τον Τσόνκοβ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Διαιτητές οι κύριοι Κυριακόπουλος, Χαρίτος και Τσαγκαράκης.

Δόξα Βύρωνα (Σάκης Δέδες): Μουκέας, Αγγελακόπουλος (46′ Βασιλόγιαννης), Ψωμάς, Τζανετής, Τσακιράκης, Ρόγκας-Δρόσος, Τσοπανάκος, Ρίζος (46′ Λεβέντης), Ταμπουράκης (68′ Γκουντελίτσας), Λέσι, Μπεκατώρος.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων (Μπάμπης Κατσάνος): Χατζάκης, Λάμπος (56′ Αντωνίου), Κότσαλος, Γ. Σπυρίδης (72′ λ.τ. Στάθης), Κωνσταντίνου, Τσόνκοβ, Παούρης, Καλογερόπουλος, Ι. Σπυρίδης, Πετανάϊ, Αγγελιδάκης (62′ Συμεωνίδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply