Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δεξιώθηκε την Αγία Ελεούσα ο Λευτέρης Θεοδώρου

Published

on

Σταθερά πάντα στο πλευρό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα βρίσκεται τα τελευταία έτη ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Λευτέρης Θεοδώρου. Ειδικά, όμως, την φετινή σεζόν, που η ομάδα λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, δείχνει συνεχώς και έμπρακτα την στήριξη του στον σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ήδη από το ξεκίνημα της νέας αθλητικής χρονιάς, πριν από δύο (2) μήνες χορήγησε το αθλητικό υλικό της προετοιμασίας, ενώ πριν από λίγα βράδια, ως φιλόξενος οικοδεσπότης, δεξιώθηκε το πολυπρόσωπο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΠΕ (που αποτελείτο από παράγοντες, τεχνική ηγεσία και παίκτες), στο εξαίσιο και φημισμένο κατάστημα εστίασης του, Ταβέρνα «Ο Λευτέρης», που λειτουργεί εδώ και χρόνια στην πλατεία Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα.

Tο ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ευχαριστεί θερμά τον κ. Λευτέρη Θεοδώρου για την πολύτιμη στήριξη του προς τον σύλλογο. Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο προπονητής της ΑΠΕ Νίκος Κουνάδης, ο επιχειρηματίας Λευτέρης Θεοδώρου, ο Ταμίας της Αγίας Ελεούσας Ναπολέων Δάκουρας και ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας Κώστας Βόσσος. Ακολουθεί ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό.