Connect with us

stoplekto

Δευτέρα 1 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση

Published

on

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Ιωνικό, με την πραγματοποίηση της Ανοικτής Γενικής Συνέλευσης του τμήματος ποδοσφαίρου.

 

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νικαίας στις 20.15 το βράδυ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φίλαθλοι του Ιωνικού. Θα γίνει οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 και θα παρουσιαστεί στον κόσμο το υποψήφιο διοικητικό σχήμα για τη νέα χρονιά.

 

Εν τω μεταξύ, γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες σε οργανωτικό επίπεδο προκειμένου η ομάδα να ασχοληθεί απερίσπαστη με το αγωνιστικό μέρος σε ένα μήνα. Το πρώτο σκέλος αφορά τις εργασίες στο γήπεδο της Νεάπολης. Εκτός από την επισκευή της Θύρας 5 που παρουσίασε πρόβλημα στατικότητας, θα τοποθετηθεί ολοκαίνουργιος χλοοτάπητας. Ηδη το παλιό χορτάρι έχει ξεραθεί με χημικά για να απομακρυνθούν τα ζιζάνια και αυτή την εβδομάδα θα γίνει φρεζάρισμα και η τοποθέτηση του νέου χόρτου.

 

Το δεύτερο σκέλος, αφορά στην λειτουργία σύγχρονων γραφειακών εγκαταστάσεων. Οταν ο Ιωνικός λειτουργούσε ως ΠΑΕ, τα γραφεία του συστεγάζονταν με τις επιχειρήσεις του ιδιοκτήτη, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια που τη διοίκηση ασκούσαν οι Rangers, τα γραφεία βρίσκονταν στη Θύρα 7-8 του γηπέδου Νεάπολης. Ολα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το “στρατηγείο” του Ιωνικού βρίσκεται πλέον στην οδό 28ης Οκτωβρίου 65 στη Νίκαια.

 

Ολα αυτά θα ανακοινωθούν επίσημα στον κόσμο του Ιωνικού την 1η Ιουλίου, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στη συνέλευση.

ionikosfc.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply