Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δεύτερη η Κηπούπολη, 4-2 εκτός τα Πετράλωνα

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Χρήστο Παλλίδη που είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου, η Κηπούπολη επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας των Πετραλώνων και ανέβηκε στην 2η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 3′ ο Νένδος έκανε το 0-1, με τον Κλωνάρη στο 9′ να κάνει το 0-2. Στο 31′ ο Μουράτης έκανε το 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 2ο μέρος, και στο 61′ ο Ντανίκας έκανε το 1-3, ενώ στο 70′ ο Λούπος μείωσε ακόμη περισσότερο σε 2-3. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν σκοπό να αφήσουν από τα χέρια τους το τρίποντο, και στο 74′ ο Κλωνάρης με απευθείας φάουλ έκανε το τελικό 2-4 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Σέργης, Παναγιωτόπουλος (76′ Δρυμωνίτης), Πυλαρινός, Σωτηρίου, Βολικάκης, Κακάζης, Πανταζής (82′ Θεοδώρου), Λούπος (82′ Καπελάκης), Μαγαλιός, Φιλιππάτος, Ντανίκας

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σηφογιαννάκης, Τουρνάκης (68′ Κωνσταντινίδης), Σταματογιαννόπουλος, Σαββουλίδης, Παούρης, Λουκάκης, Τζαρέλλας (85′ Σοφός), Καλαμοτουσάκης, Μουράτης (68′ Γκέκας), Κλωνάρης (90′ Δρόσος), Νένδος (90′ Μπλάμος).