Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δεύτερη νίκη για Ηλιούπολη, 2-0 το Χαϊδάρι

Published

on

Με το καλύτερο τρόπο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Ηλιούπολη μετά τον αποκλεισμό που γνώρισε στο Κύπελλο ΕΠΣΑ από τον Ιάσονα αφού επικράτησε με 2-0 στο γήπεδο Ταύρου Β’ του Χαϊδαρίου. Ο ‘Ήλιος’ που πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα ανέβασε στροφές στην επανάληψη και κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι σε ένα σύνολο που δεν παρουσίασε καλή εικόνα και δικαίως γνώρισε την ήττα. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52′ με τον Γεμιστό να γράφει το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε περισσότερη ώθηση στους παίκτες του Μάκη Μπαλαγιάννη, με τον Ορφανό στο 57′ να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Στη συνέχεια, οι κυανέρυθροι κατέβασαν ταχύτητα με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Μητρογιάννης (84′ λ.τρ. Γουλής), Θάνος, Ζιαμπάρας, Μεσσίνι, Χουχουλής, Λαμάι, Ζουμπουνέλης, Ορφανός, Γεμιστός , Γάγγος, Μπουργάνης (32′ Ντα Κόστα (79′ λ.τρ. Ζιάι)).

ΧΑΙΔΑΡΙ (Μανώλης Παπαδόπουλος) Τικταπανίδης, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης (65′ Κοτσολάκος), Πανταζογλου, Μπατής, Καρώνας (65′ Καλαμπαλίκης), Χριστούλης, Σαλαπάτας, Μουρεζίνης (56′ Ρούσσα), Λέκκας.