Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δεύτερη νίκη για τον Φοίνικα Περιστερίου

Published

on

Μπορεί να πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0 να είναι υπέρ του Κρόνου Αθηνών, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας Περιστερίου πέτυχε την ανατροπή και επικράτησε 2-1 στο Νέο Ηράκλειο. Το σκορ άνοιξε για τους ‘κυανέρυθρους’ στο 38′ ο Δαμασκηνός με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σταμάτης απέκρουσε το πέναλτι του Πετρόπουλου κρατώντας το 1-0. Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και ισοφάρισαν στο 60′ από κοντά χάρις τον Γεωργιόπουλο. Το τελικό 2-1 πέτυχε στο 83′ ο Πετρόπουλος, ο οποίος εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι στο πρώτο μέρος. Έτσι, οι ‘ερυθρόλευκοι’ πέρασαν στην ενδέκατη θέση έχοντας 7 βαθμούς, σε αντίθεση με τον 13ο Κρόνο που έχει 4 και ψάχνει νίκες για να ανακάμψει.

Διαιτητές: Λυμπερόπουλος Χ., Δεληθοδωρής Κ., Νικολάου Α.

Κρόνος (Στέλιος Λυμπερόπουλος): Σταμάτης, Ντιντίφας, Επταήμερος, Σπανός, Ρούσσης (79′ Ντάκο), Ρακιντζής, Σαλτογιάννης, Τόσκα, Δαμασκηνός (88′ Τομαράς), Παπανικολάου, Μάντζαρης (52′ Σιακκάς).

Φοίνικας (Γιώργος Αλεξόπουλος): Μυλωνάς, Κόρδας, Λάσκαρης, Αγγελούσης, Μίχος (46′ Γεωργιόπουλος), Ψυχογιός, Βραχάλης, Καλιάνης (40′ λ.τρ. Νομικός), Πετρόπουλος, Ασημακόπουλος, Λαμπράκης (70′ Μπαϊραμπάς).