Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δεύτερη σερί νίκη για το Ηράκλειο

Published

on

Το Ηράκλειο πέτυχε την δεύτερη σερί του νίκη. Αυτή την αγωνιστική επιβλήθηκε με 1-0 του ΑΟ Περιστερίου σε ένα μέτριο ματς που έμοιαζε να οδεύει προς την ισοπαλία. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 81′ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Δημογιάννη η μπάλα κατέληξε αρχικά στο δοκάρι, σε δεύτερο χρόνο ο Αλεξίου γύρισε την μπάλα στην καρδιά της περιοχής και ο Νταβαρίνος εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας του Ομίλου με κοντινό σουτ έδωσε την νίκη στο Ηράκλειο.

 

Οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησαν stoplekto.gr.

 

Αρχικά ο Κώστας Ψυρρόπουλος δήλωσε: ”Βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας για δεύτερο παιχνίδι. Οι παίκτες μου έχουν αφομοιώσει αρκετά πράγματα από την δουλειά μας. Είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή εμφάνιση. Είχαμε καλή συνοχή, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο και τον πιέσαμε με πολλά κόρνερ. Αν δεν έμπαινε το γκολ, σίγουρα θα είχαμε ισοπαλία. Συνεχίζουμε. Ο Όμιλος είναι μια καλή ομάδα και έχει έναν καλό και έμπειρο προπονητή.”

 

Από την άλλη πλευρά ο Σάκης Σάσσαλος επισήμανε: ”Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ένα λάθος στην άμυνα μας έκρινε το αποτέλεσμα. Θεωρώ πως η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Από εδώ και πέρα πρέπει να προχωρήσουμε, αφήνοντας πίσω ότι έγινε. Ο ρόλος μου είναι να βρίσκομαι δίπλα στα παιδιά και θα τα στηρίξω για να βρουν την ψυχολογία τους αλλά και να δείξουν τις πραγματικές ικανότητες τους. Το μυαλό μας πλέον είναι στον Φωστήρα Ηλιούπολης. Αν θέλουμε να σώσουμε την παρτίδα τώρα που είναι νωρίς πρέπει να το κάνουμε άμεσα.”

 

Ηράκλειο (Κώστας Ψυρρόπουλος): Γιώρας, Μέρτκολα, Κατσούλης, Τριανταφύλλου, Σπανός, Μητροφάνης (70′ Μαντζουράνης), Δήμας (53′ Νταβαρίνος), Αναγνωστόπουλος (46′ Δημογιάννης), Καλιαμπάκας, Αλεξίου, Λαναράς.

 

ΑΟ Περιστερίου (Σάκης Σάσσαλος): Πέρτσας, Ιατρούδης (86′ Π. Πλέστης), Βασίλογλου, Κολιός, Χρόνης, Αργυρός (79′ Θανόπουλος), Μπόσιος, Χέλμης, Παπαναστασίου, Μπεθάνης, Πριγγούρης (67′ Τζωρτζάτος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply