Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τα Σούρμενα, 1-2 τον Πανερυθραϊκό

Published

on

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα πανηγυρίζουν εδώ και λίγη ώρα τα Σούρμενα που επικράτησαν στην Ερυθραία της ομώνυμης ομάδας με 1-2.

Μετά από τρεις αγωνιστικές οι Πόντιοι έφτασαν τους 6 βαθμούς, με τον Πανερυθραϊκό μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα να βρίσκονται στους τρεις πόντους.

Η ομάδα του Γιάννη Τάμπραντζη αιφνιδίασε τους κόκκινους και πέτυχε δυο γκολ στο α’ μέρος με τους γηπεδούχους να μειώνουν 20′ πριν τη λήξη του αγώνα, όμως το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Στο 23′ ο Κώτσι στην αντεπίθεση με πλασέ έκανε το 0-1, με τον Φωστέρη στο 42′ με ωραίο σουτ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Το 1-2 έκανε ο Σουμελίδης στο 70 με πέναλτι που κέρδισε ο Μπαμπαλούκας.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης) Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Κουβαράς, Βελούτσος, Βαρκαρώτας (53′ Κατσάρας), Σπάρταλης (61′ Αραμπατζής), Μπαμπαλούκας, Παπαθανασίου.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταμπραντζης) Σκυριώτης, Μερετσόλιας, Μαρινάκης (90+3 Γιαννόπουλος), Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης, Χέλμης, Κώτσι (90′ Δουγενής), Φαμπίνιο (88′ Μακρυγιάννης), Παπαδάκης (74′ Αδαμόπουλος).