Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δεύτερος ο Ορφέας, 1-0 εκτός τη Θύελλα Περιστερίου

Published

on

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ορφέας Αιγάλεω, που επικράτησε με 1-0 επί της Θύελλας Περιστερίου.

Εφτασε έτσι τους 9 βαθμούς και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Θύελλα υπέστη την 4η ήττα της σε ισάριθμα ματς.

Ολα έγιναν στο τελευταίο 10λεπτο, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίχτες στο 81′ όταν αποβλήθηκε ο Χριστοδούλου. Στο 82′ ο Τάσος Λουμίδης έκανε το 0-1, ενώ στη διάρκεια των πανηγυρισμών αποβλήθηκε ο Σαββίδης των φιλοξενούμενων.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 81′ αποβλήθηκε ο Χριστοδούλου με δεύτερη κίτρινη για τους γηπεδούχους ενώ στο 83′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε αφού αποβλήθηκε ο Σαββίδης κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στην επίτευξη του γκολ.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παλαιολόγος, Θεοχαρίδης, Ρότα (88′ Μποζάς Ν.), Δρούλιας, Χριστοδούλου, Καλαντζί, Κατιάι Φ., Κολοβός (62′ Κουμεντάκος), Μποζάς Θ., Κατιάι Τ.., Λέμης (62′ Θεοδωρακόπουλος).

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μακρής, Αγγελακόπουλος Φ., Χαρίτος, Μπέλιας, Βουτσινάς, Κωνσταντινίδης (61′ Κονγκίνη), Λουμίδης Αν., Μινάι (75′ Αγγελόπουλος), Τριανταφυλλίδης (89′ Νεστουράι), Σαββίδης, Ανδρονιώτης (89′ Μαλεσσόβας).