Connect with us

stoplekto

Δηλώσεις πρωταγωνιστών του τελικού ΕΠΣΑΝΑ

Τι είπαν

Published

on

Θανάσης Πετούρης: ”Ο Κεραυνός έχει αποδείξει όλα τα χρόνια ότι είναι πραγματικά μεγάλη ομάδα! Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά! Είναι όλα από την Κερατέα και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω συνεργαστεί μαζί τους, αλλά και με τη διοίκηση! Με τη βοήθειά της, αν κρατήσουμε όλο τον κόρμο και πάρουμε ακόμη δύο παίκτες, η επόμενη πενταετία ανήκει στον Κεραυνό”.

 

Χρήστος Κοντογιάννης (επιθετικός Κεραυνού Κερατέας): ”Το πιστεύαμε όλοι! Δεν παίζει ρόλο η κατηγορία σε τέτοια παιχνίδια! Το θέμα είναι τι… λέει η καρδιά σου! Αυτό έχω διαπιστώσει από το ξεκίνημα της καριέρας μου! Είχαμε ψυχή, το παλέψαμε και δικαιωθήκαμε! Καλή ομάδα η Τριγλία, όμως εμείς το θέλαμε περισσότερο”.

 

Γιώργος Παππάς (τερματοφύλακας Κεραυνού): ”Αυτός είναι ο Κεραυνός, κερδίζει παντού! Πέντε κύπελλα, αυτό μιλάει από μόνο του! Οσο για την απόκρουση στο 91′, είναι… δουλεμένη στην προπόνηση (γέλια)! Αυτή είναι η θέση μου, αυτό κάνω! Ο Κοντογιάννης βάζει μπροστά, εγώ πίσω κρατάω! Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι πάντα μαζί μας! Να ξέρει ότι έπεται και συνέχεια”.

 

Δημήτρης Ρώμας (ποδοσφαιριστής Κεραυνού): ”Το πιστεύαμε από την αρχή της χρονιάς. Το 90% των παιδιών είναι από την Κερατέα. Είχαμε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη και τα καταφέραμε”!

 

Στάθης Ασλάνογλου (προπονητής Τριγλίας): ”Οποιος ήταν στο γήπεδο, είδε τι έγινε! Συγχαρητήρια στον Κεραυνό, όμως η Τριγλία έχει… προϊστορία με αυτό τον θεσμό! Μπορεί να είμαι εγώ ο γκαντέμης! Έχω οδηγήσει την Τριγλία τέσσερις φορές σε τελικό Κυπέλλου και έχουμε αρνητικό ρεκόρ! Σε καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, νομίζω ότι δεν κέρδισε ο Κεραυνός, αλλά χάσαμε εμείς! Χαθήκαν τόσα γκολ, από την άλλη ο Κεραυνός κέρδισε με δύο αντεπιθέσεις. Σε αυτά τα παιδιά της Ραφήνας δεν αξίζει η στεναχώρια με αυτό που έχουν πετύχει! Είμαστε πικραμένοι, όμως ο κύριος στόχος ήταν η άνοδος. Τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια, όπως και σήμερα (σ.σ. χθες)”.

 

Βαγγέλης Τσέπας: ”Η μπάλα μας τιμωρεί συνέχεια στο Κύπελλο! Είναι ανεξήγητο φαινόμενο! Αυτά τα τρία χρόνια που έχουμε βρεθεί στους τελικούς, παίζουμε τις άλλες ομάδες στο μισό γήπεδο, αλλά κάνουν μισή ευκαιρία και μας βάζουν γκολ! Ήμασταν πολύ καλοί στο β’ ημίχρονο. Στο α’ μέρος δεν παίξαμε τα αναμενόμενα, ήταν η πίεση του τελικού. Δεν μας θέλει το Κύπελλο”.

 

Παναγιώτης Βουρδέρης (γενικός αρχηγός Τριγλίας): ”Τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια στην ομάδα, στον προπονητή Στάθη Ασλάνογλου, στους παίκτες, παρά την πικρία μας για την απώλεια του τρίτου τελικού. Αυτοί οι παίκτες μας έχουν κάνει πολλές φορές υπερήφανους. Οι ομάδες δεν σταματάνε μετά από μία ήττα ή μία αποτυχία. Επίσης, ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον φίλαθλο κόσμο της Ραφήνας που για ακόμη μία φορά έδωσε βροντερό ‘παρών’ όταν η ομάδα το χρειάστηκε. Θα έρθουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, παρά να γινόμαστε πιο δυνατοί. Τέλος, συγχαρητήρια στον Κεραυνό Κερατέας για τη δίκαιη κατάκτηση του τροπαίου”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply