Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δηλώσεις Σουρλή, Πασσά, Τσαρκάνι

Published

on

Ικανοποιημένος από το τρίποντο δήλωσε ο Γιώργος Σουρλής, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η ομάδα θέλει δουλειά και νίκες για να αποκτήσει ψυχολογία. Παράλληλα υπογράμμισε πως παρά το άγχος και την πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το Αιγάλεω θα φθάσει στον τίτλο… Πασάς : «Όλοι μαζί στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα Γιώργος Σουρλής και Άγης Πασάς και παράλληλα έδειξαν αισιόδοξοι πως το Αιγάλεω θα είναι στο τέλος η ομάδα που θα εξασφαλίσει την άνοδο προς την Γ Εθνική.

SOURLIS-AIGALEO-2015Ο Γιώργος Σουρλής αναφορικά με τον αγώνα υπογράμμισε «Αν και στο τέλος φλερτάραμε με την ισοπαλία, νομίζω πως ήταν μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Οι παίκτες μου δείξανε πάθος, ψυχή. Νομίζω πως κάναμε ένα από τα καλύτερα μας εκτός έδρας παιχνίδια. Κρατάμε τους 3 βαθμούς που για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντικοί. Σίγουρα θέλουμε δουλειά. Η ομάδα αυτή χτίζετε σιγά-σιγά και νομίζω με τις νίκες που κάνουμε πιστεύω πως θα αποκτήσουμε την κατάλληλη ψυχολογία ώστε η συνέχεια να είναι καλύτερη».

Υπάρχει άγχος, αλλά θα κατακτήσουμε τον τίτλο

Ο τεχνικός του Αιγάλεω απαντώντας στο που αποδίδει το άγχος που βγάζει η ομάδα σε ορισμένα σημεία του αγώνα υπογράμμισε «Υπάρχει πάρα πολύ άγχος από όλους μας και αυτή είναι η αλήθεια. Και από εμένα και από τους παίκτες μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι και να το τονίσω. Αυτή η ομάδα είναι καινούργια και έχουν έρθει πάρα πολλά νέα παιδιά. Ο Κοκκιναράς πέρσι αγωνιζόταν Β τοπικό, ο Πλατανίτης έπαιζε Γ Τοπικό. Είναι παιδιά που θέλουν ακόμη δουλειά. Η φανέλα του Αιγάλεω είναι πάρα πολύ «βαριά». Εμείς έχουμε άγχος γιατί πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τα πάντα ώστε να το πάρουμε τον τίτλο. Και θα τον πάρουμε. Γιατί ήμαστε και καλύτερη ομάδα και η ιστορία αυτής της ομάδας λέει πως πρέπει να είναι ψηλά».

Πασάς : «Αντιδράσαμε σαν μεγάλη ομάδα»

Ο Αγησίλαος Πασάς από την πλευρά του σχολιάζοντας την αναμέτρηση στάθηκε στην άμεση αντίδραση που είχε το Αιγάλεω στο γκολ της ισοφάρισης υπογραμμίζοντας πως σημασία έχει το τρίποντο και αφού ο αγώνας τελειώνει στο 90.

«Ήταν μια αγχωτική νίκη για εμάς αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Πιστεύω στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετά καλή εμφάνιση όπου πήραμε το προβάδισμα είχαμε και τον παίκτη παραπάνω. Στο Β ημίχρονο δεν μπήκαμε τόσο καλά αλλά παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα πέρα από τα στημένα όπου ο αντίπαλος επιχειρούσε με βαθιές μπαλιές να μας απειλήσει. Ένα από αυτά ήρθε το γκολ που ήταν ατυχές» τόνισε ο Πασάς για να συμπληρώσει  «Από εκεί και μετά αντιδράσαμε άμεσα, όπως αξίζει στις μεγάλες ομάδες και όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες και για αυτό πήραμε ένα  διπλό σε μια έδρα που πιστεύω δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες»

Παράλληλα ο Άγης Πασάς ευχαρίστησε τον κόσμο του Αιγάλεω ζητώντας του να είναι δίπλα στην ομάδα μέχρι τέλους για να πανηγυρίσουν την άνοδο.

«Ευχαριστούμε πού τον κόσμο που είναι μαζί μας  για μια ακόμη φορά. Απλά θέλω να τους πω ότι η ομάδα πάντα θα παίζει για τη νίκη. Μπορεί κάποιες φορές να μην ήμαστε καλοί. Σημασία όμως έχουν οι 3 βαθμοί. Ένα παιχνίδι τελειώνει στο 90 και μέχρι το 90 μπορείς να το κερδίσεις. Θέλουμε την βοήθεια του  κόσμου, θέλουμε τον καλό υγιή φίλαθλο να είναι μαζί μας όπως είναι όλες τις φορές και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια άνοδο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μέσος του City.

Τσαρκάνι : «Σημασία έχει ότι κερδίσαμε»

Από την πλευρά του ο «λυτρωτής» του City Τζόϊ Τσαρκάνι μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε «Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ ακόμη δρόμο ακόμη οπότε και Χ να φέρναμε δεν έχει καμία σημασία αφού πάνω από όλα πρέπει να ήμαστε ομάδα. Οι επιλογές του προπονήτη είναι να ξεκινούν πάντα οι καλύτεροι. Εγώ απλά ήρθα από τον πάγκο για να πετύχω το γκολ και να φέρω τη νίκη».