Connect with us

5ος Όμιλος

Δημήτρης Τερεζόπουλος: “Να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθεια μας”

Published

on

Ανέλαβε ένα δύσκολο εγχείρημα, ωστόσο, όταν σε καλεί ο Εθνικός Πειραιά δεν μπορείς να πεις εύκολα… όχι. Δεν μπορείς όχι απλά γιατί πρόκειται για ένα υγιές σωματείο που τα τελευταία δυο χρόνια πρωταγωνίστησε. Αλλά διότι η δυναμική του είναι τεράστια και είναι τιμή για οποιοδήποτε να αποτελεί μέλος του. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος σκέφτηκε την πρόταση της διοικούσας επιτροπής και απάντησε θετικά και μέσω της ιστοσελίδας μας ανέλυσε τους λόγους που είπε το ναι.

Αρχικά, ο ίδιος τόνισε

”Απάντησε θετικά διότι με βρήκε συμφωνα το Project. Από εκεί και πέρα, αποκτούμε ορισμένους ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν στη δύσκολη προσπάθεια που θα κάνουμε ως Εθνικός. Είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Η ομάδα χτίζεται από την αρχή. Αποχώρησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές σχεδόν κυρίως το 70%, ωστόσο περιμένουμε δυο με τρεις προσθήκες ακόμη για να κλείσει το ρόστερ”.

Ερωτηθείς για το στόχο της ομάδας είπε ”Ο στόχος της ομάδας είναι να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό σύνολο που θα προσπαθήσει να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να εξελίξουμε τους παίκτες ,ούτως ώστε ο Εθνικός στο μέλλον να εχει δικούς του παίκτες. Δεν θέλουμε να έχουμε μια ομάδα που κάθε χρόνο θα αλλάζει σε μεγάλο βαθμό το δυναμικό του”.

Στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας

“Ο Εθνικός είναι μια ιστορική ομάδα, και θα πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια και να έχει υπομονή για να δει όλα αυτά που αναφέραμε παραπάνω. Δικαιωματικά ο κόσμος του Εθνικού όμως είναι απαιτητικός”.