Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δημήτρης Φέρτης: “Μου έδειξαν εμπιστοσύνη προπονητής και διοίκηση”

Published

on

Ο Δημήτρης Φέρτης αποτελεί έναν από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο ρόστερ του ΓΣ Ηλιούπολης ήταν ο Δημήτρης Φέρτης. Ο ικανότατος άσος είναι διατεθειμένος να κερδίσει με το σπαθί του την εμπιστοσύνη του προπονητή του που τον εμπιστεύτηκε, της διοίκησης αλλά και του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, με τον ίδιο να μιλάει για τους στόχους που επέλεξε τον Ηλιο.

Αναλυτικα τα οσα τονισε

-Γιατί επέλεξες την ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης;

Επέλεξα την ομάδα του ΓΣΗ λόγω της εμπιστοσύνης που μου έδειξε ο προπονητής Βαγγέλης Γαλάνης καθώς και η διοίκηση και επειδή η ομάδα με την προσθήκη ικανών παιχτών έχει θέσει υψηλούς στόχους για φέτος θέλοντας να πετύχει κάτι καλό.

-Σας γεμίζει άγχος το γεγονός ότι αρκετοί σας χαρακτηρίζουν ως φαβορί για τον τίτλο;

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει άγχος στην ομάδα.Αντιθετως ο χαρακτηρισμός ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μας πεισμωνει να δείξουμε ότι έχουμε τις ικανότητες και τις δυνατότητες για να πετύχουμε το συγκεκριμένο στόχο.

-Ποιος είναι ο στόχος του Φέρτη;

Ο αρχικός στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους δικούς της στόχους και εν συνεχεία να βελτιωθώ σε προσωπικό επίπεδο.

-Πως φαντάζεσαι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ;

Το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό φέτος καθώς αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί με αποτέλεσμα να εχει ανέβει και το επίπεδο.

-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο;

Η βοήθεια και η στήριξη των φιλάθλων μας θα μας δώσει ώθηση να Πετύχουμε τον στόχο μας και στο τέλος της χρονιάς να είμαστε όλοι χαρούμενοι