Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δημήτρης Φιλίππου: Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό το κακό…

Published

on

Είναι γεγονός πως η διακοπή των πρωταθλημάτων δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα σε όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες….

Δεν θα μπορούσε σε αυτό να αποτελέσει εξαίρεση η Αθηναΐδα…Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Φιλίππου μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε..

<< Το θέμα με την 2η καραντίνα που έχει προκύψει και την εκ νέου διακοπή του πρωταθλήματος είναι κάτι στο οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Όλοι μα όλοι έχουν την άποψή τους για το θέμα και ανεξάρτητα εάν συμφωνούν μεταξύ τους η όχι οι αποφάσεις έχουν παρθεί και απλά όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αναπροσαρμόζουμε συνεχώς τα σχέδιά μας,
Ετσι και εμείς στην Αθηναΐδα έχουμε βάλει ως στόχο την διατήρηση του καλού κλίματος που υπήρχε στην ομάδα και βοηθώντας με κάποια προγράμματα εκγύμνασης μέσω διαδυκτιακών συναντήσεων να έχουμε τουλάχιστον μία προετοιμασία που θα μας κάνει πιο εύκολη την επανέναρξη μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις όποτε και αν αυτές έρθουν. Ευχή μου όλο αυτό να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο λίγο και όλος αυτός ο τροχός του αθλητισμού να αρχίσει πάλι να κυλάει πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.
Προσωπικά η βοήθεια που έχω από τον γενικό αρχηγό της ομάδος Μιχάλη Σπανό και με την όρεξη που δείχνουν να έχουν τα παιδιά είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα περάσουμε και αυτή την δοκιμασία με υψηλό βαθμό και οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί να μπορέσουμε να τους προσεγγίσουμε με όποιες δυσκολίες υπάρχουν και θα υπάρχουν λόγω της κατάστασης.
Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και μ αυτό το σκεπτικό έγινε και η συνεργασία μας, Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι κύριοι Κινδιλίδης και Σπανός οι οποίοι μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και κάποιοι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα και τους εκτιμώ σαν παίκτες και ανθρώπους.
Δυστυχώς ακόμη δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα από παίκτες και ομάδα καθώς μόλις μία εβδομάδα βρεθήκαμε όλοι μαζί, Το ότι ξεκινήσαμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας  με νίκη 3-2 εκτός με τον Άρη Χολαργού είναι σημαντικό αλλά ακόμη σημαντικότερό θα είναι όλο αυτό να το συνεχίσουμε.
Όλο αυτό το διάστημα μέσω διαφόρων πληροφοριών προσπαθώ να αποκτήσω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη ατομικά και ομαδικά. Οποιαδήποτε ενίσχυση χρειαστεί η ομάδα και αν την χρειαστεί θα γίνει μελλοντικά και όπως είπα και παραπάνω θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα σε όσο το δυνατόν πιο καλό ρυθμό διότι θέλοντας και μη η Αθηναΐδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε όλοι όσοι βρισκόμαστε στον σύλλογο. >>