Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δημητρίου: “Γίνονται βήματα προόδου από την ΕΠΣΑ”

Published

on

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το λόγο δεν θα μπορούσε να μην πάρει ο πρόεδρος της Ενωσης, Παναγιώτης Δημητρίου ο οποίος υπογράμμισε:

Κύριοι εκπρόσωποι της ΕΠΟ, των Ενώσεων, Βουλευτές, Δήμαρχοι και μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ. Φίλοι εκπρόσωποι των Αθηναϊκών σωματείων σας καλωσορίζω και εύχομαι το 2018 να είναι μια χρονια γεμάτη πρόοδο σε όλους τους τομείς και στο ποδόσφαιρο που αγαπάμε. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή μεγάλη παρουσία σας. Αγαπητοί φίλοι εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι που διοικούμε την ΕΠΣΑ αλλά και εσείς οι αθηναίοι παράγοντες πρέπει να αισθάνεστε το ίδιο που τα σωματεία ανήκουν στην ΕΠΣΑ. Μια ένωση με μεγάλη ιστορία και προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μια ένωση που ήταν από τις Ενωσεις που ίδρυσαν την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Θα τιμήσουμε παράγοντες και παίκτες με μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο της Αθηνας. ΘΑ ΤΙΜΉΣΟΥΜΕ στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών που βοηθάει πολύ κόσμο, θα τιμήσουμε παίκτες που αναδέιχθηκαν πρωτοι σκορερ, σωματεια με το Κύπελλο Ήθους, σωματεία που κατέκτησαν ανόδους, γιατρούς που έσωσαν ζωές αθλητών.

Η ΕΠΣΑ δεν ξεχνάει τα ατομα που έχουν ξεχωρίσει στο ΄χώρο του ποδοσφαίρου. Αγαπητοί φίλοι η ΕΠΣΑ διοικούνταν από έναν ανυπέρβλητο παράγοντα τον Κώστα Τριβέλα

Ενας ανθρωπος που ήταν ξεχωριστός για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Αναβάθμισε το αθηναϊκό και προσέφερε πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγω με τους συνεργάτες μου προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ΕΠΣΑ.

Σας υπενθυμίζω ότι η ΕΠΣΑ διοργάνωσε περίπου 5000 αγώνες παρότι αντιμετωπίζουμε γηπεδικό πρόβλημα στο δήμο Αθηναίων. Ο Δήμος διαθέτει τρια γήπεδα, είχαν φτιαχτεί τα δυο τελευταία από την κα. Μπακογιάνη και από τον κο. Κακλαμάνη. Η βοήθεια του κ. Καμίνη ήταν σχεδόν τίποτα. Πιστεύω ότι η νέα δημοτική αρχή θα δουλέψει για την Ένωση Αθήνας. Διοργανώνουμε αξιόπιστα πρωταθλήματα, οι αποφάσεις είναι αυστηρές και δίκαιες. Το διοικητικό συμβούλυιο κάθε σαββατοκύριακο δείχνοντας σεβασμό και αγάπη παρακολουθεί αγώνες. Είμαστε λάτρεις του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Οι Μικτές μας κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Νέας Ιωνίας για τη βοήθεια στις Μικτές ομάδες.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΑ για το αξιόλογο έργο της. Θέλω να συγχαρώ τον υπουργό κο. Κοντονή και τον υφυπουργό κ Βασιλειάδη που προσπαθούν να επαναφέρουν σε κανονικότητα το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ όσους βοηθούς του Ποδόσφαιρο Αθηνών.