Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δημ. Βουτσινάς: “Η χρονιά στη Χαραυγή θεωρείται πετυχημένη”

Published

on

Από τον προπονητή της Χαραυγής Δημήτρη Βουτσινά λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Παράθεση απολογισμού.

Σε μια χρονιά που ξεκίνησε ως ένα νέο πείραμα με αξιώσεις. Σε μια χρονιά που μια σταθερή και διαχρονικής αξίας ομάδα όπως η Χαραυγη πήρε το ρίσκο να φυσήξει νέος άνεμος στα πανιά της , πάντα με γνώμονα το καλό της. Με νέο πρόεδρο στο τιμόνι της , με νέο προπονητή αλλά και πολλούς νέους παίχτες. Τέθηκαν οι στόχοι που θα έπρεπε να επιτευχθούν ώστε να θεωρηθεί επιτυχημένη η χρονιά.
Οι βασικοί στόχοι ήταν να εξασφαλίσουμε οσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νεαρούς παίχτες προερχόμενους από τις ακαδημίες και τέλος το κυνήγι της τέταρτης θέσης, πίσω από τους τρεις ισχυρούς της κατηγορίας. Όλο αυτό βέβαια είχε μια πολύ βασική και δύσκολη προϋπόθεση. Την άμεση δημιουργία ενός ενιαίου και ανταγωνιστικού συνόλου. Πράγμα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
Στον πρώτο γύρο η ομάδα έχασε μόνο την τελευταία αγωνιστική από τον Καραβά.
Στον δεύτερο γύρο η ομάδα έχασε από τους τρεις ισχυρούς (Ατρόμητο ,Καραβά και Αμφιάλη )καθώς είχε και ένα ατυχές αποτέλεσμα με την Αναγέννηση. Ως εκ τούτου η ομάδα κατέκτησε την τέταρτη θέση.
Υπήρξαν στιγμές δύσκολες στιγμές αντιπολιτευτικής γκρίνιας,αμφισβήτησης και ανησυχίας. Στις στιγμές αυτές ο κύριος Κλαδάκης ως πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο κράτησαν Θερμοπύλες και στήριξαν την ομάδα. Καθοριστική ήταν και η συνδρομή της Μαρίας Κλαδάκη που έλυσε πολλά προβλήματα και πρέπει να αναφερθεί. Στην αρχή της χρονιάς στην επίτευξη των στόχων δεν πίστευε κάνεις πλην εμού των παιχτών και της διοίκησης. Αλλά εκ του αποτελέσματος το πείραμα κρίνεται επιτυχημένο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τους παίχτες , τη διοίκηση αλλά και τον πρόεδρο ιδιαίτερα καθώς και τους φιλάθλους της Χαραυγής.
Τέλος κρίνω ότι πρέπει να ευχαριστήσω και κάποιους εξωτερικούς παράγοντες που συνετέλεσαν στην προσπάθεια αυτή.
Η παρακαταθήκη και η προοπτική της ομάδας είναι δεδομένη. Η συνέχεια της συνεργασίας εξαρτάται από τις συζητήσεις της διοίκησης με τον προπονητή και τις αποφάσεις αυτών. Ετσι θα μπουν και οι στόχοι για την νέα χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλους!”.