Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με υπογραφή Θανοπουλου ο Άρης πέρασε από την Ηλιούπολη και ελπίζει!

Published

on

Τη νίκη που τον διατηρεί ζωντανό οσον αφορά την προσπάθεια που καταβάλει για το πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης Πετρούπολης στην Ηλιούπολη επικρατώντας με 0-1 της Διανας.

Το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλε στο πρώτο μισάωρο ήταν ανώτερο στο πρώτο μισαωρο χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ.

Στην επανάληψη ο Άρης προηγηθηκε και όπως ήταν λογικά η Διάνα βγήκε μπροστά δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ όμως ο Τζαφαι, το δοκάρι και οι αμυντικοί του Άρη κράτησαν ανέπαφη την εστια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Θανόπουλος που όσες φορές έγινε κάτοχος της μπάλας δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα της Διανας, ενώ συγκλονιστική ήταν η εμφάνιση απ’ όλους τους παίκτες του Αλέξη Γκλεγκλε.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

1′ Φάουλ Μακρίδη από αριστερά ο Τσάτσα πήδηξε και έπιασε την κεφαλιά όμως ο Κόρρας μπλόκαρε.

6′ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΑ. Ο Ζαραβίνος αποβάλλει τον Μπέλερη θεωρώντας ότι ο ποδοσφαιριστής της Διάνας γύρισε και έβρισε στον πάγκο του Αρη Πετρούπολης.

Ο Αθηναϊος ρέφερι αποβάλλει και τον προπονητή του Αρη, Αλέξη Γκλεγκλέ.

14′ Ευκαιρία για τον Αρη. Μετά από φάουλ του Κυριαζή η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα όμως ο Κόρρας έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ εντυπωσιακά.

16′ Ο Σπανος στρώνει μετά από κόρνερ στον Κυριαζή ο τελευταίος σουτάρει, με τη μπάλα να καταλήγει στον Ηλιάδη που σούταρε και έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

17′ Μεγάλη φάση για τον Αρη. Μετά από αντεπίθεση ο Κυριαζής έστρωσε στον Σπανό ο τελευταίος σουταρε και ο Κόρρας έδιωξε δύσκολα και στην επαναφορά της φάσης ο Κυριαζής μόνο του έστειλε τη μπάλα άουτ.

20′ Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε. Μετά από διεκδικούμενη φάση, ο Καλλέργης “τσίμπησε” τη μπάλα και ο Δημόπουλος υπέπεσε σε φάουλ, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη.

22′ Φαουλ του Καλουδιώτη η μπάλα μόλις άουτ από αριστερό δοκάρι του Τζαφάι.

25′ Φωνάζει για πέναλτι ο Αρης για χέρι εντός περιοχής.

27′ Ο Θανόπουλος δέχτηκε το μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

31′ Σουτ του Σπανού ο Κορρας μπλοκάρει.

32′ Μετά από ασθενές γύρισμα στην άμυνα του Άρη ο Καλλέργης πήγε να σουτάρει όμως υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ πάνω στον Τζαφάι, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

42′ Φωνάζει για χέρι ο Αρης εντός περιοχής.

Ξεκίνησε το β’ μερος….

50′ Σουτ του Αναστασίου μπλοκάρει ο Τζαφάι.

54′ ΓΚΟΛ Ο ΑΡΗΣ. Μετά από εξαιρετική ενέργεια του Κυριαζή, ο Θανόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ δείγμα της κλάσης του έκανε το 0-1.

58′ Σέντρα Καλλέργη ο Βλάχος την τελευταία στιγμή διώχνει.

60 Ο Σπανός πήγε να πιάσει στον ύπνο τον Κορρα όμως το σου του πρώτου πέρασε άουτ.

67 Δοκάρι η Διάνα με φάουλ ο Καλλεργης.

80 Φάουλ η Διανα με τον Καλλεργη η μπάλα λίγο αουτ.

85 Μεγάλη φάση για τη Διανα. Ο Καλλεργης έκανε τη σέντρα όμως οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απομακρυναν.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Άκης Μιχαηλίδης) Κόρρας, Χύσα, Ζουμπουνέλης, Τζιβελέκης (88′ Ζωης), Μπέλερης, Καλουδιώτης, Ντζαβίδας (71′ Παριανός), Αναστασίου, Μπαλαφούτης Α., Μπαλαφούτης Χρ. (9′ Νικολι), Καλλέργης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Τζαφάι, Βλάχος, Ζαρκαδούλας, Δημόπουλος, Παπαπαναγιώτου, Τσάτσα, Μακρίδης, Σπανός (80′ Σπανος),Ηλιάδης (89′ Βασιλακος), Θανόπουλος (90+2 Κατσης), Κυριαζής (64′ Ζήκος).