Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα Ηλιούπολης-Άγιος Θωμάς 2-1

Published

on

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, η Διάνα Ηλιούπολης επέστρεψε στις νίκες φτάνοντας τους 24 βαθμούς και την 11η θέση.

Η ομάδα του Άκη Μιχαηλίδη επικράτησε με 2-1 του Άγιου Θωμά, στον οποίο έβαλε πολύ δύσκολα όσον αφορά το θέμα της παραμονής.

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν καλή ευκαιρία στο 8′ όταν ο Κουκοβίνης είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 12′ η κεφαλιά του Καλλέργη πέρασε μόλις άουτ, με τους γηπεδούχους στο 14′ να κάνουν το 1-0. Μετά από κόρνερ του Ντζαβία ο Μπελέρης με κεφαλιά έκανε το 1-0.Δυο λεπτά μετά το γκολ, ο Άγιος Θωμάς είχε καλή στιγμή πάλι με τον Κουκοβίνη που βρέθηκε απέναντι από το Κόρρα αλλά δεν έκανε τη σωστή επιλογή. Στο 19′ ο Αλικάι είχε νέα καλή στιγμή για τον Άγιο Θωμά, με τον Αντώνη Μπαλαφούτη στο 32′ να απαντάει στις ευκαιρίες. Στο 40′ οι Κουκοβίνη και Αλικάι στάθηκαν για ακόμη μια φορά άτυχοι αφού δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να φέρουν το ματς στα ίσια.

Αντίθετα, η Διάνα “κλείδωσε” το ματς στις καθυστερήσεις του α’ μέρους αφού πέτυχε το 2-0, επιβεβαιώνοντας τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου. Μετά από πάσα του Χρήστου Μπαλαφούτη ο Καλλέργης με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 58′ οι Ζουμπουνέλης και Χρήστος Μπαλαφούτης δεν κατάφεραν να σκοράρουν για τη Διάνα, με τον Τσινιά στο 75′ να μειώνει σε 2-1 για τον Άγιο Θωμά και να βάζει τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι.

ΔΙΑΝΑ (Ακης Μιχαηλίδης) Κόρρας, Ντζαβίδας, Χύσα (80′ Λουτσάι), Τζιβελεκης, Μπελερης, Καλουδιώτης, Ζουμπουνέλης (87′ Χαλαζωνίτης), Αναστασίου, Μπαλαφούτης (80′ Βουτας), Καλλέργης, Μπαλαφούτης Α. (64′ Μπουραζάς)

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Κώστας Τσινιάς) Καυκιάς, Φλώρος (70′ Θύμιος), Ζαρκαδούλας, Χατζής, Μεταξούλης, Θεοδώρου (75′ Κυριακόπουλος), Ρίζος, Κατσαρός, Κουκοβίνης, Τσινιάς, Αλικάι.