Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα Ηλιούπολης-Γ.Σ. Αργυρούπολης 1-1

Published

on

Στο 1-1 έμειναν Διάνα Ηλιούπολης και Γ.Σ. Αργυρούπολη σε ένα ματς δυνατό που θύμιζε κανονικό ντέρμπι.

Στο α’ μερος το ματς είχε καλό ρυθμό με τη Διάνα να έχει την υπεροχή και το Γ.Σ.Α να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Στο 12′ το σουτ του Κοτρώτσου έφυγε άουτ, ενώ στο 15′ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Παριανου.

Στο 19′ το σουτ Δρακοντίδη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 22′ η Διάνα είχε την ευκαιρία να προηγηθεί. Μετά από γύρισμα του Παριανου από το ύψος της περιοχής στο πέναλτι, ο Χρήστος Μπαλαφούτης έπιασε το σουτ και ενώ η μπάλα έδειχνε ότι θα κατηλήξει στα δίχτυα το κεφάλια του Παπαντωνάκη είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει κόρνερ.

Στο 23′ ο Τζιβελέκης έπιασε τη κεφαλια μετά το κόρνερ του Παριανού με τη μπάλα ανα φεύγει άουτ, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκο.

Στο 30′ ο Κοτρ΄τσος έκανε το 1-0 μετά από φάση διαρκείας και ωραίο σουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τη Διάνα να φτάνει κοντά στο γκολ στο 75′ όμως το σουτ του Παριανού έφυγε ελάχιστα αουτ. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 49′ ο Γ.Σ.Α είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 και να αποκτήσει σαφές προβάδισμα για τη νίκη όμως δεν τα κατάφερε, αφού ο Κοκκινέλης αστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Στο 86′ η Διάνα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, όταν κέρδισε πέναλτι και μετέτρεψε σε γκολ ο Χρήστος Μπαλαφούτης διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Ακης Μιχαηλίδης) Κόρρας, Γαλαζωνίτης (46′ Μπαλαφούτης Α.) Λουτσάι, Τζιβελέκης, Νίκολι Καλουδιώτης, Ζουμπουνέλης, Αναστασίου, Ντζαβίδας, Παριανός, Μπαλαφούτης Χρ.

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης) Τσιτσίλιας, Χιόνης, Παπαντωνάκης,Μεντόλι (62′ Παπαθανασίου), Βασιλάκης, Κακούτης, Γκρεβτσίδης, Κοτρώτσος, Λέσι, Κοκκινέλης, Δρακοτνίδης