Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα Ηλιούπολης – Ευχές από τον πρόεδρο

Published

on

Ο πρόεδρος της Διάνα Ηλιούπολης Γιάννης Ζευγίτης με  επιστολή του στέλνει της ευχές του και βρίσκει την ευκαιρία να κάνει και έναν μικρό απολογισμό των πεπραγμένων του σωματείου. Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

«Για τις άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς εύχομαι στα μέλη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής οικογένειας της πόλης υγεία, οικογενειακή θαλπωρή και χαμόγελο.

Το 2019 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για την Διάνα Ηλιούπολης.

Η ανδρική ομάδα κατάφερε να βρεθεί στην 3η θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, αυτό της Α ΕΠΣΑ, που συνιστά την πιο πετυχημένη πορεία στην 45χρονη ιστορία του συλλόγου. Η διοίκηση εμπιστεύτηκε στον Γιώργο Τσαμόπουλο, έναν από τους πλέον έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, τις τύχες της ομάδας και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όπου προτεραιότητα αποτελεί η αξιόπρεπη παρουσία του συλλόγου και η καταξίωσή του στη συνείδηση των φίλων του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, ως ένα άρτια οργανωμένο και ποιοτικό σύνολο.

Η ακαδημία της Διάνα εδραιώνεται καθημερινά. Μεγαλώνει σε αριθμούς και βελτιώνεται σε ποιότητα. Καταξιωμένοι προπονητές, έμπειροι και άρτιοι σε παιδαγωγικό χαρακτήρα, οδηγούν την ποδοσφαιρική εξέλιξη των παιδιών σε 21 τμήματα, αριθμός ρεκόρ για την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής και όχι μόνο. Τα πρόσωπα που οδηγούν διοικητικά τις τύχες της Ακαδημίας έχουν την τεχνογνωσία για να καταστήσουν την Διάνα μια από τις κορυφαίες επιλογές για την ποδοσφαιρική εξέλιξη των παιδιών.

Με την βοήθεια και την στήριξη της δημοτικής αρχής στόχος της διοίκησης είναι να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα που έχουν σχέση με τις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο σύλλογος. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην οικογένεια της Διάνα Ηλιούπολης, να τους διαβεβαιώσουμε ότι όλοι εργάζονται στο σύλλογο ακατάπαυστα για την επίλυση των προβλημάτων και να τους ζητήσουμε συγνώμη για πιθανά προβλήματα που δημιουργούνται στην καθημερινότητα.

Ιστορικό γεγονός μπορεί επίσης να θεωρηθεί η δημιουργία του ύμνου της Διάνα Ηλιούπολης που ηχεί στα αυτιά των φίλων της, μέσα από τον ποιοτικό στίχο του γονέα της Ακαδημίας και φίλου Γιάννη Παπαϊωάννου και μέσα από την ποιοτική και μοναδική φωνή του Τάκη Κωνσταντακόπουλου.

Τέλος θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους δεκάδες επαγγελματίες της πόλης που στηρίζουν χορηγικά το έργο του συλλόγου.

Καλές γιορτές. Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και ο … Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων σας»