Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα Ηλιούπολης – Λυκόβρυση 4-1

Published

on

Σπουδαίο ποδόσφαιρο και πέντε τέρματα απήλαυσαν οι φίλοι του Αθηναϊκού Ποδοσφαίρου που παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Ηλιούπολης Β’ από δυο πολύ καλές ομάδες που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Η Διάνα φανερά ανώτερη της αξιόλογης Λυκόβρυσης επικράτησε με 4-1 και βρίσκεται στη τρίτη θέση της κατάταξης με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα πολύ νωρίς και στο 4’ ο Καζάκος με σουτ από το ύψος του πέναλτι πραγματοποίησε το 1-0.

Στο 8’ ο Σταματέλος με μακρινό σουτ έφερε το ματς στα ίσια για την Λυκόβρυση ισοφαρίζοντας 1-1

Στο 26’ ο Καλλέργης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή από τον Μιγκάλη  και έκανε το 2-1.

Στο 57’ η ομάδα του Κώστα Ιωάννου είχε την ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι σε κομβικό σημείο, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Τασιούδης απέκρουσε ο νεαρός Καλούδης μάλιστα με διπλή προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός πορτιέρο αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με την ανδρική ομάδα.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με υπέροχη ενέργεια του Καλλέργη στο 61’ (3-1) με τον Κετσετζόγλου στο 83’ επίσης με ατομική ενέργεια να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Διαιτητής ήταν ο Κωσταγιάννης με βοηθούς τους Κουντουρέλη και Μπεκιάρι.

Διάνα Ηλιούπολης (Γιώργος Τσαμόπουλος) Καλούδης, Δάρρας Π., Καζάκος, Δάρρας Α. (80′ Μπουραζάς), Μπακογιάννης, Καλουδιώτης, Καλλέργης (84′ Μπαλαφουτης), Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Γκουτσούλας (67′ Νίκολι), Αναστασίου (46′ Φάρος).

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου) Κέμπας, Μιγκάλης, Γιαννίκος, Σουλιώτης, Αναγνωστόπουλος, Καβαλάρης, Μιγκάκι (79′ Μπουσάι), Τασιούδης, Ματσίνγκος, Σταματέλος, Μάρκου (74′ Γεωργόπουλος).