Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα Ηλιούπολης – ΠΑΟ Ρουφ 0-1

Published

on

Με τέρμα του Τεττέι  στο 35’ο ΠΑΟ Ρουφ πήρε το τρίποντο με αντίπαλο την Διάνα και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα .Αντίθετα η Διάνα παρέμεινε μακριά από την νίκη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική ,δείχνοντας όμως για μια ακόμη φορά καλό πρόσωπο.

Στο 56’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται  στον ρέφερι Ευθυμίου για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλλέρη. Δέκα λεπτά αργότερα είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά το  τελείωμα του Καζάκου δεν έδωσε αυτή την δυνατότητα στην ομάδα του.

Οι πρωτοπόροι ήρθαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ του Ρούπι  στο 80’ απέκρουσε ο Κόρρας  και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι..

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου με βοηθούς τους Απτόσογλου και Καρατζίκα

 

Διάνα Ηλιούπολης (Γιώργος Τσαμόπουλος): Κόρρας, Δάρρρας Π. (83′ Μπαλαφούτης), Ζιώβας (46′ Φάρος), Νίκολι, Μπακογιάννης, Μπουραζάς (50′ Γκουτσούλας), Καλλέργης, Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Αναστασίου (46′ Καλουδιώτης), Καζάκος Α.

 

ΠΑΟ Ρουφ (Γιάννης Ντάκουρης): Κουνάδης, Βενάρδος, Τομπουλίδης, Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Τύρπος, Τεττέι (93’Παλιάτσιος), Ψαρράς (65′ Μπανιάς) Δανασής (90′ Τριανταφύλλου), Ρούπι, Επιτροπάκης (80′ Ζευκιλλής).