Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα Ηλιούπολης – Παπάγος 0-0

Published

on

Δεν τα κατάφερε η Διάνα απέναντι στον ψυχωμένο Παπάγο και έμεινε στο 0-0 χάνοντας την ευκαιρία να πλασαριστεί στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Παπάγος παίζοντα έξυπνα και προσέχοντας τα μετόπισθεν κατάφερε να πάρει ένα ακόμη πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος η Διάνα είχε την πρωτοβουλία  και τις ευκαιρίες να σκοράρει με τους Φάρο και Καλέργη μάλιστα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Φάρου στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Στο 72’ ο Δάρρας Αλ. Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για κουτουλιά στον Παπαναστασίου.

Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Γιάννη Ντόκου έχασε ο  Ταλιούρας Φ.στο 65’ όταν ο τερματοφύλακας Κόρρας έδωσε την λύση αποκρούοντας με τα πόδια.

 

Διάνα Ηλιούπολης (Γιώργος Τσαμόπουλος):  Κόρρας, Δάρρας Π., Ποντικάκος (46’ Αναστασίου), Δάρρας Αλ., Μπακογιάννης, Μπουραζάς (46’ Νικόλι), Καλέργης, Μπαρδάκης (72’ Μπαλαφούτης), Κετσετζόγλου, Φάρος, Καζάκος.

Παπάγος (Γιάννης Ντόκος): Κοραχάης, Νούτσος, Ταλιούρας Ν., Αλεξιάδης, Λιούκας, Κορδάς, Καραθανάσης (65’ Παπαναστασίου), Φατούρος, Ταλιούρας Ι. (46’ Ταλιούρας Φ)., Ρηγόπουλος (82’ Βάρφης), Μπράτσος (46’ Ταλιούρας Δ.)