Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα Ηλιούπολης: Όλα δείχνουν παραμονή Τσαμόπουλου

Published

on

Η Μεγάλη Εβδομάδα πέρασε τόσο για τους καθολικούς όσο και για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Δεν πέρασε όμως για τα μέλη της οικογένειας της Διάνα. Η Μεγάλη Εβδομάδα για το ανδρικό τμήμα της Διάνα έπεται του αγώνα της Κυριακής στο Χαϊδάρι απέναντι στην τοπική ομάδα.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα κληθεί το διοικητικό συμβούλιο να έρθει σε διαπραγματεύσεις με τον νυν προπονητή του συλλόγου, τον Γιώργο Τσαμόπουλο, προκειμένου να καθοριστεί το πλαίσιο της συνεργασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο, εάν υπάρχει φυσικά περίπτωση συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι ενδείξεις μαρτυρούν ότι ο Γιώργος Τσαμόπουλος θα είναι προπονητής της Διάνα και στην νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά απομένει η υιοθέτηση εκ μέρους των διοικητικού συμβουλίου των όρων που θα θέσει ο πολύπειρος τεχνικός για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η Διάνα καλείται την Κυριακή το απόγευμα στις 5 στο Χαϊδάρι να εξασφαλίσει με νίκη (απέναντι στην ισόβαθμη ομάδα που την φιλοξενεί) την 3η θέση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ, που θα είναι η πιο σπουδαία στην σαρανταπεντάχρονη ιστορία του συλλόγου.

Η Διάνα και το Χαϊδάρι έχουν τους ίδιους βαθμούς σήμερα, αλλά η Διάνα έχει κερδίσει το παιχνίδι του πρώτου γύρου και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα καταλάβει την τιμητική 3η θέση της κατηγορίας. Εάν το αποτέλεσμα αναδειχτεί ισόπαλο τότε οι δυο ομάδες διατηρούν ακέραιες ελπίδες για την κατάκτηση της συγκεκριμένης θέσης στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, ενώ εάν το Χαϊδάρι επικρατήσει είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης, αφήνοντας την Διάνα στην 4η και σε ακραίες καταστάσεις, στην 5η θέση του πίνακα.

Ο Γιώργος Τσαμόπουλος σε δηλώσεις του που θα φιλοξενηθούν το Σάββατο το πρωί στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στις πιθανότητες ενός θετικού αποτελέσματος στο Χαϊδάρι, εκφράζεται με αισιοδοξία για την πιθανότητα ανανέωσης της συνεργασίας του με την Διάνα, ενώ επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν τον Φωστήρα Ταύρου, πρωταθλητή της κατηγορίας, να επιζητά την διεξαγωγή του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Διάνα, στον Ταύρο, προκειμένου να πραγματοποιήσει την φιέστα του τίτλου παρουσία των εκατοντάδων φίλων του σε οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Το συγκεκριμένο παιχνίδι σύμφωνα με το πρόγραμμα πρέπει να γίνει στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στο δεύτερο δημοτικό γήπεδο της πόλης, που χρησιμοποιεί ως έδρα η Διάνα.

Ο αγώνας της Κυριακής στο Χαϊδάρι θα καλυφθεί, όπως όλα τα παιχνίδια της Διάνα τα τελευταία χρόνια, σε ζωντανή μετάδοση από την επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μετά το πέρας του παιχνιδιού θα φιλοξενηθούν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων.

Στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ και την βαθμολογία του ομίλου που θέλει την Διάνα να βρίσκεται σήμερα στην 3η θέση.