Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα το Ηράκλειο 1-0 στην Ηλιούπολη

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη

Published

on

Πραγματοποιώντας ένα σπουδαίο α’ ημίχρονο το Ηράκλειο κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Ηλιούπολη επικρατώντας της τοπικής Διάνας με 1-0. Με αυτή τη νίκη το συγκρότημα του Λευτέρη Αλεξάκη αναρριχήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από το Καματερό, το οποίο την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αθηναϊκό (15.00).

Στο α’ μέρος οι ”κυανόλευκοι” μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να επιβάλλουν από νωρίς το ρυθμό τους, κάτι που κατάφεραν. Η πρώτη καλή φάση δημιουργήθηκε στο 3′, όταν ο Βασίλης Καφετζής εκτέλεσε το κόρνερ, όμως ο Λέτσο ”ενστικτωδώς” αποσόβησε τον κίνδυνο. Επτά λεπτά αργότερα όμως, ο Τσαλιαγκός δεν είχε την ίδια άποψη, αφού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη σέντρα του Παπαδόπουλου και με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Αυτό το τέρμα έδωσε ακόμη περισσότερη ώθηση στους Ηρακλειώτες, οι οποίοι στο 21′ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως ο Καφετζής δεν πρόλαβε την μπάλα στην έξοδο του Λέτσο, ενώ ούτε ο Σπυρόπουλος δέκα λεπτά αργότερα μπόρεσε να νικήσει το τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές της Διάνας ισορρόπησαν το παιχνίδι, όμως δεν μπορέσαν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν την εστία του Περτσά, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους και το Ηράκλειο να πανηγυρίζει μια πολύ σημαντική νίκη. Να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση παρακολούθησαν 80 φίλαθλοι , από τους οποίους οι μισοί ήταν φίλαθλοι του Ηρακλείου.

ΔΙΑΝΑ: Λέτσο, Σάρρας, Φραγκάκος (1′ Απέργης Ν.), Καρίτζης, Κωνσταντόπουλος, Κοντογιάννης, Ζησόπουλος (71′ Τσιάμπας), Μιχάλης, Αγαλιανός, Ματσάγγος, Ανδρεάκαινας

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Περτσάς, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Πετρίτσης (76′ Μπαλαρής), Χριστοδούλου, Κατσούλης, Λέκκας, Τσαλιαγκός (71′ Βώτσιος), Καφετζής Β., Σπυρόπουλος

 φωτο: sportifico.gr

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply