Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα 5Χ5 και κορυφή, με σόουμαν τον Καλλέργη

Published

on

Απόλυτη κυριάρχος στο ματς με το Καματερό η Διάνα που επικράτησε με 3-0 και έκανε το 5Χ5 όντας η μοναδική ομάδα στους δυο ομίλους με το απόλυτο των νικών.

Το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου όντας στην κορυφή είχε σε μεγάλη ημέρα τον Μανώλη Καλλεργή φτάνοντας στην επικράτησε.

Στο 11′ ο Καλλέργης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 1-0, ενώ στο 66’ ο ίδιος παίκτης συνεργάστηκε με τον Κετσετζόγλου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 70’ ο Καλλέργης έδωσε στον Φάρο και ο τελευταίος έκανε το 3-0. Η καλύτερη στιγμή του αγώνα για το Καματερό ήρθε στο 57’ και με το σκορ στο 1-0, όταν ο Βασιλάκος είχε προσπάθεια στο δοκάρι χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Δοκάρι είχαν, πάντως, και οι γηπεδούχοι στο 77’, όταν από απόκρουση αμυντικού η μπάλα προσέκρουσε στην οριζόντια δοκό του Ξυδιά. Χωρίς προβλήματα ο ρέφερι Σύψας.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Π. Δάρρας, Ζιώβας (61’ Αναστασίου), Α. Δάρρας, Μπακογιάννης, Καλουδιώτης (85’ Νικόλι), Καλλέργης (85’ Λεοντίου), Μπαρπάκης, Κετσετζόγλου, Φάρος, Καζάκος (80’ Πανίδης).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Πιτέλης, Ανδριτσόπουλος (71’ Γκάνιος), Σέχου, Καρκαλέτσης (46’ Βασιλάκος), Τσαγκάρης, Λουβερδής (85’ Κατσικαντάης), Πετανάι, Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης.