Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διά πυρός και σιδήρου ο Ηλυσιακός 1-0 εκτός το Χαλάνδρι

Published

on

Σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, ο Ηλυσιακός νίκησε εκτός έδρας το Χαλάνδρι με 1-0 και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τα μπαράζ ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έπιασαν την απόδοση προηγούμενων αγώνων αλλά πήραν το τρίποντο, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν όσο μπορούσαν χάνοντας και πέναλτι, αλλά επηρεάστηκαν από το γεγονός ότι αγωνίστηκαν για περίπου μισή ώρα με 10 παίχτες.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, στο 47′ το Χαλάνδρι κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Κατσούλης που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Μπαλασάκη που απέκρουσε. Η ζημιά έγινε μεγαλύτερη για το Χαλάνδρι στο 62′ όταν αποβλήθηκε ο Κατσιούλης. Το Χαλάνδρι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και έφτασε στη νίκη με γκολ που πέτυχε στο 72′ με κεφαλιά ο Παρασκευόπουλος.

ΧΑΛΆΝΔΡΙ: Μυλωνάς, Φουκούλης, Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα, Αζάλ (46′ Ντούλε), Μπράχος (73′ Τρυφιάτης), Καλιαμπάκας (65′ Κανελλόπουλος), Κατσιούλης, Αλεξανδράκης.

ΗΛΥΣΙΑΚΌΣ: Μπαλασάκης, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Ρέτζο, Άνχελ (58 Γαλημίτης), Κασσιανός, Τσέργας, Χριστόπουλος, Μαρίνου (87′ Σινομάτι), Λέκκας (90′ Τσαραούσης).