Connect with us

Uncategorized

Διέλυσε τον Αία ο Ολυμπιακός Λαυρίου

4-1 το σκορ

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός Λαυρίου κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αίαντα Σαλαμίνας, του οποίου επικράτησε με το ευρύ 4-1, φιγουράροντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 9ου ομίλου με 16 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον πρωτοπόρο Αιολικό. Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 5′ με το Γιαχάβεβ Β. Αυτό το γκολ τόνωσε ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία των ερυθρόλευκων που πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 19′ με το Τσιώλη. Δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο Ανδριανόπουλος μείωσε σε 2-1. Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αρχοντάκη εξακολούθησαν να πιέζουν και ο Βελετάκος στο 54′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 79′ ο Γιαχάεβ Β, κάνοντας δυο τα προσωπικά τέρματα στη αναμέτρηση. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ό Γαβρίλης (ΣΔ Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δημητρόπουλος, Βαφειάδης, Τσοπανάκης, Πώχος, Καραπιπέρης, Μούργος, Τσιώλης, Γιαχάεβ Α. (84′ Αρζουμανίδης), Βελής, Βελετάκος (74′ Πάλλης), Γιαχάεβ Β. (84′ Ψευτογιώργος)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Μώτος, Αντωνίου (56′ Γκούβας), Ματζιούρας, Μπιταξής, Μαριόλης, Βελιανίτης, Μυρρίλας, Σιέρρας, Ανδριανόπουλος (60′ Παπακωνσταντίνου), Σιδέρης, Μπούκης (49′ Μπάρμπας).

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply