Connect with us

stoplekto

«Διέλυσε» τον Αττικό ο Αστέρας Ζωγράφου

Published

on

Πραγματοποιώντας… γεμάτη εμφάνιση στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», ο Αστέρας Ζωγράφου «διέλυσε» με 4-1 τον Αττικό που κατέρρευσε μετά το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε. Οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ στο 33’ χάρη σε αυτογκόλ του Κουγιουμιτζάκη και στο 54’ είδαν τον Τσιπά να ισοφαρίζει. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να το χαρούν, καθώς στο επόμενο λεπτό ο Χατζησπύρος έκανε το 2-1. Ο Μπεθάνης πήρε τη σκυτάλη για το 3-1 στο 69’, ενώ στο 89’ υπέγραψε το τελικό 4-1. Ενδιάμεσα και πιο συγκεκριμένα στο 73’, ο Λαζάρου είδε το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι του Βιτζηλαίου. Στη βαθμολογία του δευτέρου ομίλου, το σύνολο του Πρέντραγκ Σομπότοβιτς εδραιώθηκε τρίτο έχοντας 18 βαθμούς, σε αντίθεση με του Χρήστου Ευθυμιόπουλου που έχει μόλις επτά στη 14η.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Ν., Χρυσάφης Χ., Αλάμπεης Γ.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Πρέντραγκ Σομπότοβιτς): Λέκκας, Στραβοδήμος (75′ Γαλανός), Ορφανός (63′ Κουμαριανός), Κυριαζής, Εξηντάρης, Παπαθανάσης, Λαζάρου, Χατζησπύρος, Μπεθάνης (82′ Καρύδας), Σπυρόπουλος, Καραμάνος.

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Βιτζηλαίος, Νικολάκος (46′ Κονόμης), Μένε, Κουλουκτσής (71′ Ναζάρκο), Κουγιουμιτζάκης, Παναγόπουλος, Τσιπάς, Ντζέλιας, Καπαρδέλης, Συριόπουλος, Μαργαριτόπουλος.