Connect with us

6ος Όμιλος

Διαγορας-Εθνικος 1-1

Published

on

Στο 1-1 έμειναν Δισγορεα και Εθνικός στο ντερμπι του 6ου ομίλου

 

 

Το συγκρότημα του Νίκου Νεντίδη περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τον “Γηραιό” φτάνοντας αρκετές φορές στην επίτευξη δεύτερου τέρματος.

Από την άλλη, ο Διαγόρας δεν βρήκε σε καλή ημέρα παρά την ισοπαλία

Ο Εθνικος μπήκε από τα πρώτα λεπτά δυνατά στο γήπεδο και έφΔτοέφΔτο ασεασε κοντά στο γκολ στο 18′. Ο Στασινός έκανε τη σέντρα και ο Γκέσιος που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας με ψαλίδι έστειλε τη μπάλα άουτ. Το 0-1 ΄γινε στο 24′ με την πίση του Εθνική να αποφέρει καρπούς. Συγκεκριμένα, ο Στασινος και πάλι έκανε τη σέντρα και ο Γκεσιος με προβολή έκανε το 0-1.

Στο 47′ ο Εθνικός έφτασε κοντά στο 0-2 όταν ο Γκέσιος γκολ μετά από σέντρα του Στασινού, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 51′ και στο 53′ τα σουτ των Παυλάκη και Δωματά βρήκαν σε ετοιμότητα τον Στεφανάκο. Στο 73′ σημειώθηκε η πρώτη καλή γάση για το Διαγόρα, όταν ο Πέεφ σούταρε με τον Στεφανάκο να σουτάρει.

Στο 85′ έγινε το 1-1 με τον Αγγελούδη για το Διαγόρα μετά από γύρισμα του Γιόνδη.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρουνιτς (63′ Ρούνιτς), Προβατίδης, Πέεφ, Σουανης (75′ Αγγελούδης), Γιόνδης, Βελέτης, Μπακάλης (46′ Βελλίνης), Σερτζίνιο (58′ Κιοσσέογλου).

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Νεντίδης): Σικαλιάς, Στασινός, Βλαχος, Κρητικος, Ρούσσης, Τεγούσης, Δωματάς, Κωνσταντινυ, Γκέσιος (79′ Κατσικοκέρης), Ρομάνο (77′ Κατίδης) Παυλάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply