Connect with us

6ος Όμιλος

Διαγορας-Ζευγολατιό 2-0

Published

on

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το ματς και κυρίως μετά το 60′, ο Διαγόρας επικράτησε εύκολα με 2 – 0 του Α.Ο. Ζευγολατιού και έφτασε τους 11 βαθμούς στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Παναγιωτίδης και Ούγκο τα γκόλ της ομάδας του Νίκου Παντέλη.

Tο ματς

O Διαγόρας μπήκε με όρεξη στο ματς, είχε την κατοχή της μπάλας και την πλήρη υπεροχή, δεν απειλήθηκε καθόλου καθόλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να μπει μπροστά στο σκόρ. Στο 11′ ο Γιόνδης σκόραρε αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Μιχτατίδη ενώ στο 14′ ο Βελλίνης έκανε το “τακουνάκι” μετά από σέντρα του Χειμωνέττου αλλά η μπάλα κατέληξε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σκούρτη. Ο Διαγόρας πίεζε την αντίπαλη άμυνα αισθητά και στο 35′ ο Σκούρτης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε δυνατό σούτ του Βελλίνη από κοντά. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σουάνης έχασε το.. άχαστο. Μετά από εξαιρετική παράλληλη ψηλοκρεμαστή σέντρα, ο επιθετικός του Διαγόρα βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων αλλά σούταρε απελπιστικά άουτ. Δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα, ο Βελλίνης έκανε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Χειμωνέττου αλλά η μπάλα αφού “ξύρισε” το οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη και για περίπου είκοσι λεπτά, ο Διαγόρας ήταν νωθρός, δεν είχε καλή κυκλοφορία και “έμπνευση” προκειμένου να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο μετά το 65′ ανέβασε αισθητά την απόδοση του και κατάφερε να φτάσει στην νίκη. Στο 66′ το σούτ του Παυλίδη δεν ανησύχησε τον Σκούρτη και στο 70′ ο “Ιστορικός” πήρε προβάδισμα στο σκόρ. Συγκεκριμένα μετά από ωραία κάθετη του Γιόνδη, ο Παναγιωτίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον πορτιέρο των φιλοξενούμενων και με ωραίο διαγώνιο ψηλοκρεμαστό πλασέ, έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 1 – 0. Οι γηπεδούχοι δε σταμάτησαν εκεί και στο 80′ διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν μετά από πάσα του Σουάνη, ο Ούγκο με ψύχραιμο πλασέ, διαμόρφωσε το 2 – 0. Έξι λεπτά αργότερα, ο Σουάνης κέρδισε πέναλτυ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ωστόσο αστόχησε από τα έντεκα βήματα και έτσι το 2 – 0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τον Διαγόρα να φτάνει τους 11 βαθμούς και να παραμένει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όντας αήττητος.

Ο κορυφαίος

Ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης.Ο νεαρός μπακ του Διαγόρα, “κατάπιε” πολλά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν εξαιρετικός καθόλη τη διάρκεια του ματς.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Προβατίδης, Ρούνιτς, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Βελέτης, Βελλίνης(63′ Παναγιωτίδης), Γεωργίου(55′ Ούγκο), Σουάνης(88′ Τσαγκάρης), Παυλίδης, Γιόνδης(81′ Καρπαθάκης)

Α.Ο. Ζευγολατιού (Παντελής Κολλιάκος): Σκούρτης, Κουτσουμπέλας, Σενάι, Καντηλιεράκης(72′ Μαραθιανός), Παππάς, Πολυδωρόπουλος, Παινέσης, Βελέντζας(50′ λ.τ. Κοντογιάννης), Βαλερί(59′ Μαντζώρος) ,Ζάρκος, Καραγκούνης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply