Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Διαγόρας Αιγάλεω και Thunders FC μαζί…

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Διαγόρας Αιγάλεω…

Διαγόρας Αιγάλεω και Thunders …μαζί

 

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια πολύ σημαντική συνεργασία τόσο για την αντρική μας ομάδα όσο και κυρίως για την Ακαδημία μας που είναι και το πιο ζωτικό μας κομμάτι.

 

Η ιδέα αυτή προήλθε μετά απο συζήτηση που ανέδειξε κοινό τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας για την ανάπτυξη των ιδιαιτεροτήτων του κάθε μικρού μας αθλητή.

 

Η ακαδημία μας θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο , στις ίδιες γηπεδικές εγκαταστάσεις και με το ίδιο προπονητικό team και συνταγή προωθώντας τα ίδια ιδανικά.

 

Θα δημιουργηθούν έξτρα τμήματα , κάποια πιο ανεξάρτητα και κάποια ως προϊόν συνεργασίας αθλητών και προπονητών και των δυο οργανισμών μαζί , πιο αλληλένδετα , με στόχο να υπάρχουν πολλαπλά ερεθίσματα για κάθε παιδί.

 

Θα επενδύσουμε έτσι , όλοι μαζί , ακόμα περισσότερο στην αναπτυξιακή ηλικία.

– [ ] Με επαγγελματισμό και προσήλωση, διδάσκοντας τόσο την χαρά της συμμετοχής όσο και την σημασία της νίκης και της ήττας.

– [ ] Με συνέπεια και καθοδήγηση, τόσο στο να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο και στο να σεβόμαστε κάθε συναθλητή μας.

– [ ] Με όραμα και θέληση, τόσο στο να δώσουμε ευκαιρία σε κάποιον να πρωταγωνιστήσει και να ανελιχθεί όσο και στο να δημιουργήσει φιλίες και αξίες μέσα απο τον μαζικό αθλητισμό.

 

Εκ μέρους του ΔΣ ,

Νταλαμπίρας Νίκος