Connect with us

stoplekto

Διαγόρας – Προμηθέας 4-3 πέν. (2-2)

Published

on

Εκπληκτικό ματς διεξήχθη στο Αιγάλεω εκεί όπου ο Διαγόρας κατέβαλλε την αντίσταση του μαχητικού Προμηθέα στα πέναλτι με 4-3 (2-2 κανονική διάρκεια και παράταση). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32′ με την κεφαλιά του Βασιλειάδη, με τους φιλοξενούμενους όμως να φτάνουν στην ανατροπή ύστερα από το πέναλτι του Κωτσοβού στο 43′ και το γκολ του Πλούμη στο 72′. Ο Διαγόρας όμως ισοφάρισε με το δεύτερο τέρμα του Βασιλειάδη στο ματς στο 82′ στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση και τελικά στα πέναλτι, όπου οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν την πρόκριση με 4-3. Τέλος πρέπει να σημειωθεί πως με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, ύστερα από την αποβολή του Τσολάκογλου στο 80′ και με εννιά οι φιλοξενούμενοι αφού την κόκκινη κάρτα του Ιωαννίδη αντίκρισαν οι Τοπόσογλου στο 80′ και Γεωργιάδης στο 103′. Διαιτητές ήταν οι Ιωαννίδης, Τζιμούρτος και Καραγιάννης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κομεσάριος, Κωνσταντινίδης, Τσέτσο (93′ Σούκας), Μαρτίνος (73′ Αρβανιτάκης), Τσιλιδήμος, Λιάγκας, Κασάπης, Παπανικολάου (56′ Τσολάκογλου), Βασιλειάδης, Καλλίλας, Τάσης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Σκαμνάκης, Χαρικιόπουλος, Αυλωνίτης, Γεωργιάδης, Τζημόπουλος, Σολδάτος, Σταμπέλος (85′ Καμπάκος), Τοπόσογλου, Λέντζας (112′ Τσακίρης), Κωτσοβός (46′ Πλούμης), Φινέτης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply