Connect with us

6ος Όμιλος

Διαγόρας-Προοδευτική 1-0

Published

on

Με γκολ του Σουάνη στις καθυστερήσεις ο Διαγόρας επικράτησε της Προοδευτικής με 1-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου ως νεοφώτιστος.

Το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη έχοντας καλή εικόνα σε γενικές γραμμές κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε μπαίνοντας ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα κάνοντας παράλληλα χαρούμενο το κόσμο που βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου.

Από την άλλη, η Προοδευτική στάθηκε εξαιρετικά όμως δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε από τον αγώνα παρότι σπατάλησε σπουδαίες και μεγάλες ευκαιρίες κυρίως με τον Κανελλόπουλο.

Η πρώτη καλή φάση έλαβε χώρα στο 13′ όταν ο Γεωργίου σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 22′ το απευθείας φαουλ του Βελέτη πέρασε άουτ, ενώ στο 24′ το σουτ του Γιόνδη δεν βρήκε στόχο.

Στο 44′ ο Μπαντίκος απέκρουσε τη σέντρα σουτ του Γιόνδη, ενώ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους οι νησιώτες είχαν καλή στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο Γεωργίου με βαθειά μπαλιά βρήκε το Βελέτη όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη, η Προοδευτική βελτιώθηκε και στο 57′ λίγο έλλειψε να κάνει το 1-0, όταν ο Κανελλόπουλος είχε δοκάρι σε σέντρα του Καλαϊτζίδη.

Η δεύτερη καλή φάση για την ‘Προο’ έγινε στο 64′ με τον Μπέλερη να σουτάρει και τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 71′ καταγράφηκε ακόμη μια καλή φάση για τους ‘βυσσινί΄με το σουτ του Κανελλόπουλου να σταματάει στην αγκαλιά του Στεφανάκου.

Στο 88′ ο ίδιος παίκτης είχε καλή στιγμή αφού με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο έξω ενώ στις καθυστερήσεις οι φιλοξενουμενοι είχαν καλή στιγμή με τους Ντάλλα και Χρήστου με τη μπάλα να μην μπαίνει στα δίχτυα.

Στο 5′ των καθυστερήσεων ωστόσο η τύχη χαμογέλασε στην ομάδα του Νίκου Παντέλη αφού κατάφερε να πετύχει το τέρμα που της χάρισε τη νίκη.

Οι δυο αλλαγές του έμπειρου προπονητή, Ρούντιτς και Σουάνης συνεργάστηκαν με την πρώτο να σεντράρει και τον τελευταίο που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με σουτ να κάνει το 1-0 χαρίζοντας τη νίκη στον ‘Γηραίο’.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ(Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Βασιλείου, Προβατίδης, Σιλιγαρδάκης, Γεωργίου (82′ Χειμωνετος), Γιόνδης (90+3 Ρουντιτς), Σκάρος (52′ Ούγκο), Βελίνης (63′ Σουάνης), Βελέτης, Λάμπρου

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Πολιανίδης, Καλαϊτζίδης (90+2 Μύρκος), Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Δελαβέρης (75′ Χρήστου), Μπέλερης, Κουρουκίδης (75′ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Καννελόπουλος (90+2 Πέππας).