Connect with us

stoplekto

Διαιτητής στη Γ’ Πειραιά έγραψε για έλλειψη…φαξ στα αποδυτήρια

Published

on

Ο Προμηθέας επικράτησε στο «Π. Νικολαΐδης» με 2-0 της Άνω Νεάπολης για την 14η αγωνιστική της Γ’ Καηγορίας της ΕΠΣΠ και επανήλθε στις επιτυχίες, αλλά την παράσταση έκλεψε η… σχολαστικότητα του διαιτητή Τουρλομούση.

Ο εν λόγω διαιτητής σύμφωνα με το φύλλο αγώνος έγραψε ότι κατά την άφιξή του στα αποδυτήρια των διαιτητών διαπίστωσε την έλλειψη φαρμακευτικού υλικού, καθώς και μηχανήματος… φαξ. Ακόμα αναφέρει ότι στο 36’ διέκοψε προσωρινά τον αγώνα καθώς φίλαθλοι που υποστήριζαν την Άνω Νεάπολη τον έβριζαν και έβαλε τον εκπρόσωπο του σωματείου Παναγιώτη Μωραΐτη να τους κάνει συστάσεις, ελλείψει… μεγαφώνων… Ένα φύλλο αγώνος σπάνιας ομορφιάς γεμάτο πρωτόγνωρες παρατηρήσεις, που σίγουρα δεν έχουν γραφτεί και σε αγώνες επαγγελματικών κατηγοριών….

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στην επανάληψη με γκολ των Πέτκοβ(59’) και  Πετράκη(87’).

Οι γηπεδούχοι, που έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Τουρλομούση, ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες, λόγω αποβολών των Ιωαννίδη Π.(61’- προφανή θέση για γκολ) και Πάχου(85’- 2η κίτρινη).

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Κουλικούρδης, Γκριτζάπης, Ιωαννίδης Π., Πάχος Ι., Καρνάτος, Δημόπουλος(89’ Πάχος Κ.), Μιχαλάς(29’ Χάνας), Αχλαδιώτης(89’ Ιωαννίδης Σ.), Ψαρόπουλος, Αργείτης, Παλαιολόγος(77’ Μανδέκης).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Ντόσκορης Π., Τούντας(77’ Ψαρράς), Δαντσάκης(81’ Πετράκης), Κουνέλης, Τσεσμελής, Ρέντζος, Παλαντέσκου, Βατίστας, Πέτκοβ, Ηλιόπουλος(66’ Ρετσέπι), Ντόσκορης Σ..