Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Διακοπή – επεισόδια και νίκη στα “χασομέρια” για την ΑΕ Ζεφυρίου

Published

on

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η ΑΕ Ζεφυρίου επιβλήθηκε στο 96’ με γκολ του Ιακωβίδη της Νέας Περάμου. Στο 89’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 3-3 με τον Μπριλή, γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκε  έντονα το Ζεφύρι για μη τήρηση του fair play. Αμέσως μετά όπως αναφέρει ο διαιτητής Χαμπιλάι στο φύλλο αγώνος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής των γηπεδούχων Θοδωρής Καζάτζης ο οποίος τον απείλησε με αποτέλεσμα να τον αποβάλει. Επίσης απέβαλε για εξύβριση στο 90’ και 92’ τους Χαϊντούτη και Σφακιανάκη αντίστοιχα.

Τα υπόλοιπα γκολ των νικητών είχαν πετύχει οι Σφακιανάκης (22’, 34’) και Ιακωβίδης(65’), ενώ της Νέας Περάμου οι Καραγιάννης(85’) και Μπριλής(39’).

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Μανιώτης, Σφακιανάκης(69’ Λούφης), Ιακωβίδης, Ράγγος, Ντάη, Χαραλάμπους, Παναηλίδης(46’ Θεοδωρόπουλος), Δελής, Σπυρίδης, Χαϊντούτης(71’ Τσουτσάνης), Μηλούλης.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Κεχαγιάς, Αριστόπουλος, Νάκος(67’ Σεβαστής), Λημνιάτης, Μανώλης, Φωτίου Π.(69’ Λουκίδης), Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Μπριλής, Φωτίου Γ.(82΄Δράγαζης), Καμπόλης.