Connect with us

5ος Όμιλος

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνος του Ατρόμητος Πειραιά-Πεύκη

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι η αποστολή του Ατρομήτου Πειραιά στο ματς με την Πεύκη δεν θα ήταν εύκολη αφού η ομάδα του Πέτρου Δημητρίου στα τελευταία παιχνίδια βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, οι Καμινιώτες καταφέρνουν. όπως όλα δείχνουν, μέσω άλλης οδού να κερδίσουν το παιχνίδι και αυτό διότι με το τέλος του α’ μέρους κι ενώ το αποτέλεσμα βρισκόταν στο 0-0 σημειώθηκε ένταση στο χώρο των αποδυτηρίων. Συγκεκριμένα άτομα αγνώστου… προελεύσεως επιτέθηκαν στον τεχνικό της Πεύκης, Πέτρο Δημητρίου με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κώστας Δράμαπαλης έσκισε το χέρι του. Στη συνέχεια κι ενώ ο διαιτητής Διαμαντόπουλος βγήκε στο γήπεδο για την έναρξη του β’ μέρους, οι άνθρωποι της Πεύκης θεωρώντας ότι η σωματική και ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της ομάδας ήταν τέτοια που δεν τους επέτρεπε να συνεχίσουν το ματς παρέμειναν στο αποδυτήρια και ο Αρκάς διαιτητής διέκοψε το ματς. Μάλιστα, στο σχετικό σημείο του φύλλου αγώνος, αναφέρεται:’Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, έπειτα από ενημέρωση του εκπροσώπου της φιλοξενούμενης ομάδας, πληροφορήθηκα ότι έχει τραυματιστεί ο προπονητής κ. Δημητρίου, βάσει του φύλλου αγώνος, και δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο, καθώς και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Δράμπαλης Κωνσταντίνος, που έσκισε το χέρι του.

Αφού κάλεσα τους αρχηγούς και τους αντίστοιχους εκρποσώπους των δύο ομάδων, αν μπορεί ο αγώνας να συνεχιστεί κανονικά, ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας μου είπε ότι ‘φοβούνται να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο για τη σωματική τους ακεραιότητα, διότι στην ανάπαυλα δέχθηκαν επίθεση από άτομα αγνώστου ταυτότητας, που δεν ήταν γραμμένα στο φύλλο αγώνος και για αυτό τον λόγο δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, παρότι ο διοικητής ενημέρωσε ότι θα προσπαθήσει να περιφρουρήσει τον χώρο των αποδυτηρίων.

Μετά από αυτό βγήκα στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του β’ ημιχρόνου, όπου βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας. Αφού περίμενα εύλογο χρονικό διάστημα 20 λεπτών στο κέντρο του γηπέδου, διέκοψα οριστικά τον αγώνα. Την στιγμή της οριστικής διακοπής το αποτέλεσμα ήταν 0-0”.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν οι άνθρωποι της Πεύκης δεν καταφέρουν να αποδείξουν ότι αδυνατούσαν οι ποδοσφαιριστές να μπουν στο γήπεδο για τη συνέχεια του αγώνα, τότε ο Ατρόμητος Πειραιά θα πάρει μία… σπουδαία νίκη στα… χαρτιά! Βοηθοί του Διαμαντόπουλου ήταν οι Βεργέτης και Γεωργακόπουλος (Αρκαδίας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ανδρέας Μαντζούνης): Β. Παπαδόπουλος, Δ. Παπαδόπουλος, Κεσανίδης, Στεφανής, Γεωργούλης, στρατής, Κακκάβας, Λοϊζίδης, Παντελίδης, Ευθυμιάδης, Γεωργιάδης

ΠΕΥΚΗ (Πέτρος Δημητρίου): Δράμπαλης, Κολιός, Γιαννουλάκης, Καρακώστας, Τερζής, Μπιταξής, Μάτσος, Γκίκας, Κατίδης, Θεοδωρόπουλος, Επιτροπάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply