Connect with us

stoplekto

Διαμαρτυρία Σαρωνικού σε ΕΠΣΠ για υποδομές

Τι αναφέρει στην επιστολή

Published

on

Προς : Ε.Π.Σ.Πειραιά

Αξιότιμοι Κύριοι,

Θα θέλαμε να μας απαντήσετε με ποιο τρόπο εσείς ως διοργανώτρια αρχή προτίθεστε να πάρετε θέση, ποιές ενέργειες έχετε σκοπό να κάνατε, προκειμένου έστω και την τελευταία στιγμή να δοθεί ένα τέλος στην κωμωδία που λέγεται “πρωταθλήματα υποδομών”.

Αν δεν το ξέρετε σήμερα Σάββατο 23 / 2 / 2013 έχει ορισθεί από εσάς η διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος.

Σήμερα λοιπόν θα παίξουν 36 παιδικές ομάδες στα γήπεδα του Πειραιά, θα νιώσουν την χαρά του ποδοσφαιρικού αγώνα και την εμπειρία πάνω από 600 παιδιά, εκτός από μια ομάδα, εκτός από 18 μικρά παιδιά. Τα παιδιά της Αίγινας !!!!!

Και αυτό γιατί ?

Γιατί με ένα απλό τηλεφώνημα, με ένα απλό “ δεν μπορεί ο αντίπαλος να ταξιδέψει μέχρι την Αίγινα ” προχωράμε παρακάτω, αφήνοντας αποσβολωμένα τα παιδιά, τους προπονητές, τους γονείς να κοιτάζουν δεξιά και αριστερά για το τι τέλος πάντων γίνεται.

Ψάξαμε και εμείς, να δούμε που τελικά ανήκει αυτή η ρημάδα η Αίγινα. Στην αρχή κοιτάξαμε στα Αφρικανικά παράλια. Είχαμε πέσει λίγο έξω. Τελικά ήταν στον Σαρωνικό κόλπο και ανήκε διοικητικά στον Πειραιά.

Θα σας θυμίσουμε λοιπόν ότι αυτή η απαξίωση δεν μας αξίζει και δεν μας αρμόζει.

Η ομάδα της Αίγινας τόσο στο εφηβικό όσο και στο παιδικό τμήμα, τόσο φέτος όσο και πέρσι, τίμησε την διοργάνωση, τίμησε τους αντιπάλους και δεν έλειψε από ΚΑΝΕΝΑ εκτός έδρας αγώνα.

Πληροφοριακά σας λέμε ότι η φετινή χρονιά προκειμένου το εφηβικό μας τμήμα να παρευρεθεί με συνέπεια σε ΟΛΟΥΣ τους εκτός έδρας αγώνες του μας στοίχισε σε μετακινήσεις 2.000 €.

Αντίστοιχο ποσό θα στοιχίσει και το παιδικό τμήμα.

Η Αίγινα όμως είπαμε ανήκει στον Πειραιά, όχι στο Μονακό.

Την ίδια οικονομική κρίση βιώνουμε και εμείς αξιότιμοι Κύριοι.

Οι υπόλοιπες ομάδες καλούνται ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ να ταξιδέψουν μέχρι την Αίγινα.

Στο πρωτάθλημα του εφηβικού που πρίν λίγο καιρό τελείωσε η ομάδα μας έπαιξε 2 αγώνες λιγότερους, και μαντέψτε…..και τους 2 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.

Σήμερα, ενώ τα παιδιά του παιδικού μας υπολόγιζαν ότι θα αγωνιστούν για την 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος θα καθίσουν σπίτια τους.

Υπολόγιζαν μάλλον χωρίς τον ξενοδόχο.

Δεν θα θέλαμε αυτή τη στιγμή να εστιάσουμε και σε άλλα βασικά προβλήματα που υπάρχουν στα πρωταθλήματα υποδομών. Μικρότερης διάρκειας αγώνες, ομάδες με αθλητές διαφορετικών ηλικιών κ.α.

Αυτά θα μας απασχολούσαν εφόσον είχαμε εξασφαλίσει οτι θα παίζαμε όλους τους αγώνες του εκάστοτε πρωταθλήματος.

Αξιότιμοι Κύριοι, η γνώμη μας και η κεντρική μας φιλοσοφία είναι οτι ένα οικοδόμημα αντέχει στο χρόνο όταν οι βάσεις του είναι γερές. Έτσι και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός που όλοι μαζί και ο καθένας από την μεριά του υπηρετούμε δεν έχει νόημα αν δεν εστιάσουμε στην βάση του, αν δεν εστιάσουμε στις υποδομές, με άλλα λόγια αν δεν δώσουμε την μέγιστη σημασία στο μέλλον. Κι όλοι ξέρουμε ότι το μέλλον του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου είναι όλα εκείνα τα παιδιά που σήμερα αγωνίζονται σε όλα τα γήπεδα του Πειραιά, σε όλα εκτός από εκείνο της ΑΙΓΙΝΑΣ.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να υπάρξει κάποια ουσιαστική αντίδραση, ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή να υπάρξει λύση, ελπίζουμε έστω και τώρα να υπάρξει προστασία του θεσμού, της διοργάνωσης.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ

Α.Ε ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply