Connect with us

slideshow

Διαμαρτυρία στα γραφεία του Κανελλόπουλου από φίλους της ΑΕΚ..

Published

on

Ειρηνική κατάληψη στα γραφεία της Τιτάν στην οδό Χαλκίδος στην Πατησίων. Πανό φωτιά από τη Original 21. Δεσμεύτηκε να έρθει στις 19:00 ο Kανελλόπουλος. Τι απαίτησαν οι καταληψίες. Γίνεται συνεχής ενημέρωση

 

Ειρηνική διαμαρτυρία από περίπου 150 φίλους της ΑΕΚ πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από τα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου. Παρών και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Κώστας Παπαδημητρίου

 

Η κατάσταση στην ομάδα έχει φέρει τους οπαδούς στα όρια τους, που αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν προς όλους τους μετόχους -α-μετόχους. Η αρχή έγινε με τα γραφεία του “Τιτάνα”, όπου αναμένεται συμβολικός αποκλεισμός της εισόδου για λίγα λεπτά.

 

-Η διαδήλωση που γίνεται είναι ειρηνική, ωστόσο τα μηνύματα τα οποία υπογράφονται από την μεγαλύτερη οργάνωση φίλων της ΑΕΚ, της Original 21, δεν είναι και τόσο φιλειρηνικά. Τρία από τα πανό του υπάρχουν στον χώρο αναγράφουν τα εξής μηνύματα:

 

«Αν η AEK διαλυθεί θα τρομάξει όλη η γη»

«Τέρμα τα “θα”, βάλτε τώρα τα λεφτά»

 

-Ο κόσμος της ΑΕΚ που βρίσκεται στα γραφεία του «Τιτάνα» ζήτησε να συναντηθεί με τον Τάκη Κανελλόπουλο, ωστόσο ενημερώθηκαν ότι απουσιάζει από το γραφείο του.Ο πρώην μέτοχος ήρθε σε επικοινωνία με τους οπαδούς ενημερώνοντας τους ότι θα βρεθεί εκεί στις 19:00 για να συζητήσει μαζί τους.

 

 

«Μην έρθεις χωρίς λεφτά» η απάντηση των καταληψιών.

 

-Ο κόσμος της ΑΕΚ συνεχώς αυξάνεται.

 

 

-Παρά την έντονη βροχόπτωση ο κόσμος της ΑΕΚ παραμένει στα γραφεία του «Τιτάνα», περιμένοντας τον Τάκη Κανελλόπουλο.

Πηγή: http://aek-live.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply