Connect with us

stoplekto

Διαμαρτύρεται η ΑΕ Περάματος για τη διαιτησία

Published

on

Σοβαρά παράπονα από την διαιτησία στον αγώνα με τον ΑΟ Καραβά έχει η ΑΕ Περάματος . Με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα παρακάτω :

«Τo Σάββατο η ομάδα μας και ο κόσμος της έγινε μάρτυρας του εξευτελισμού του ποδοσφαίρου, μια συνήθεια που έχει γίνει λατρεία τον τελευταίο καιρό. Πρωταγωνιστές ποιοι άλλοι οι ‘’άρχοντες’’ του αγώνα οι διαιτητές (και καλά..)της αναμέτρησης Κος Ορφανός με τους Κο Παρισσόπουλο και Κορώνα. Δίνοντας ένα ρεσιτάλ διαιτησίας μας έμαθαν πως διώχνουμε τον κόσμο από τα γήπεδα και ποιος είναι ο λόγος που έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο τελικά το ποδόσφαιρο.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε προσωπικά τους παραπάνω κυρίους για το γέλιο μέχρι δακρύων που μας χάρισαν αλλά δεν μας έδωσαν την ευκαιρία αυτή λέγοντας μας επί λέξη κατά την είσοδο των αποδυτήριων μετά την λήξη του αγώνα εμείς έχουμε την εξουσία τώρα και θα αρχίσει το δικό μας show’’.Εντάξει δεν θα κρίνουμε τα σφυρίγματα σας γιατί δεν είμαστε αρμόδιοι, όλοι έχουν δικαίωμα στο ανθρώπινο λάθος…(λέμε τώρα…)αλλά πραγματικά Κο Ορφανέ ποιος ο λόγος της ψευδής περιγραφής των γεγονότων στο Φ.Α. σας. Γιατί τόσα ψέματα;..Που αποσκοπείτε ;…Ποιος ο λόγος ένα σύλλογος με ιστορία και ήθος χωρίς να έχει δώσει την παραμικρή αφορμή ,πρέπει τώρα να λογοδοτήσει στην Ε.Π.Σ.Π. και ενδεχομένως να πληρώσει πρόστιμο πάνω στην δικιά σας έκθεση ιδεών που πραγματοποιήσατε το Σάββατο στον αγώνα με το συμπαθέστατο σωματείο του Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ.

Κο Ορφανέ μεγαλώνει η μύτη σας … και καρφώνεστε….

Παρακαλούμε την επιτροπή διαιτησίας από εδώ και στο εξής να είναι περισσότερο προσεκτική στους ορισμούς της διότι η υπομονή τελείωσε! ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!

Με λύπη,

Το Δ.Σ ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply