Connect with us

stoplekto

Διαμαρτύρεται ο ΑΟΑΔ στα μέσα ενημέρωσης

Published

on

Επιστολή εξέδωσε  ο ΑΟΑΔ με αφορμή δημοσιεύματα σε κομμάτι του τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων για το ρεπορτάζ του αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον σύλλογο των  Φιλάθλων. Αναλυτικά αναφέρει  :

Καλύτερα να αναφέρουμε τα πράγματα όπως είναι κι όχι ότι να ‘ναι…..

Αγαπητοί κύριοι, µετά από δηµοσιεύµατα σε κοµµάτι του τύπου αλλά και σε ιστοσελίδες που ασχολούνται µε το ποδόσφαιρό µας, είµαστε τουλάχιστον υποχρεωµένοι να διευκρινίσουµε τα γεγονότα και να αποδώσουµε την πραγµατική εικόνα του κυριακάτικου παιχνιδιού κυπέλλου απέναντι στην οµάδα των Φιλάθλων.

Η οµάδα του Αγίου ∆ηµητρίου χωρίς να αποδώσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και θα µπορούσε αν ήταν καλύτερη στις τελικές προσπάθειες να είχε τελειώσει το παιχνίδι από το 25΄. Μέχρι το 60΄πραγµατοπίησε 10 τελικές προσπάθειες µε κύριο εκφραστή τον φορ Ρουσσόπουλο.

Η οµάδα µας είχε τρία 3 δοκάρια και όχι ένα όπως αναφέρθηκε σε µερίδα του τύπου. Στο 80΄µε τον Κανάβα (κεφαλιά) , στο 83΄ µε τον Παπαδάκη (πλασέ) και τέλος στο 115΄µε τον Ρουσσόπουλο (πλασέ). Επίσης το γκόλ της ισοφάρισης (Παπαδάκης) επετεύχθη στο 85΄και όχι στο +90.

Το γκόλ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ήταν από ελεγχόµενη θέση οφσαιντ, όπως επίσης 3 φορές στο δεύτερο ηµίχρονο κόπηκε ο Μπέτσος από αριστερά µε υπόδειξη οφσαιντ και µία ο Ρουσσόπουλος. Η πιο χαρακτηριστική φάση έγινε στο 55΄όταν ο Κατσακουλέας των

Φιλάθλων, αρχηγός και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, έκοψε επίθεση της οµάδας µας -έχοντας εµφανή πρόθεση- µε το χέρι. Αν και είχε ήδη κίτρινη κάρτα δεν δόθηκε ούτε φάουλ µε αποτέλεσµα την µη αποβολή του. Για την περίπτωση πέναλτι που γίνεται αναφορά…πραγµατικά ανάξιο σχολιασµού.

Όσον αφορά γενικότερα τη διαιτησία, δεν θα πούµε το τετριµµένο ότι δεν ασχολούµαστε και αµέσως µετά να στέλνουµε ανακοινώσεις διαµαρτυρίας. Θα πούµε ότι έχουµε την πίστη ότι οι Πειραιώτες διαιτητές µπορούν να αποδώσουν ακόµα καλύτερα από ότι την Κυριακή.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply