Connect with us

stoplekto

Διαμαρτύρεται ο Απόλλωνας Ποντίων για την μεταφορά του αγώνα Κυπέλλου με Πανελευσινιακό

Published

on

Από τη διοίκηση του Απόλλωνα Ποντίων λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς την διοίκηση της ΕΠΣΔΑ, αναφορικά με τη μεταφορά του αρχικά ορισμένου επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό από την Κυριακή 22/9 την Τετάρτη 25/9.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
“Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και τον Πανελευσινιακο θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/09 στο γήπεδό μας στην Γκορυτσα με διαιτητές που ορίστηκαν από την ΕΠΣΔΑ, αλλά και παρατηρητή. Ξαφνικά μας μεταθέτουν τον αγώνα μας την Τετάρτη 25/09, επειδή έχει οριστεί από την ΕΠΟ αγώνας πρωταθλήματος του Ακράτητου, ο οποίος έχει δηλώσει το γήπεδό μας ως δεύτερη έδρα.
Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση της ΕΠΟ και καμία αντίρρηση δεν φέρνουμε σε αυτή την απόφαση. ΟΜΩΣ δεύτερη έδρα έχουμε δηλώσει και ΕΜΕΙΣ. Το γήπεδο Παραλίας Ασπροπύργου, στο οποίο δεν διεξάγεται κανένας αγώνας την συγκεκριμένη ημερομηνία. Και ρωτάμε: ΓΙΑΤΙ δεν ορίστηκε το παιχνίδι μας με τον Πανελευσινιακο στο συγκεκριμένο γήπεδο ενώ είναι δηλωμένο από εμάς στην ΕΠΣΔΑ την ημέρα που δηλώσαμε την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο; Οι νόμοι δεν ισχύουν για όλους το ίδιο;
Εμείς δηλώνουμε ότι φέτος θα ανεβάσουμε το επίπεδο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ με το ήθος που θα προάγουμε και το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε και αυτό φάνηκε από τον πρώτο μας επίσημο αγώνα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα έχει την αποδοχή όλων και οι τίτλοι να μην είναι ο αυτοσκοπός. Καλούμε όλο τον κόσμο μας να δώσει βροντερό “παρών” την Τετάρτη ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση”.