Connect with us

Uncategorized

Διασκέδασαν τα κορίτσια του Πανελευσινιακού..

Published

on

Μια όμορφη βραδιά χάρισε στην γυναικεία ομάδα το πάρτυ που διοργάνωσε στο ”CITY CAFE” στην Ελευσίνα. Κατάμεστη ήταν η αίθουσα και είχε κάτι παραπάνω απο επιτυχία αφού όλη η λαχειοφόρο αγορά έγινε ανάρπαστη.

Ο αθλητισμός ενώνει. Είναι σαφές άλλωστε ότι ο αθλητισμός εμπνέει θάρρος γεννά την καρτερία,διδάσκει την αυτοπειθαρχία,διώχνει το συναίσθημα της κατωτερότητας,δίνει στους νέους και στις νέες πίστη στις δυνάμεις τους, αγωνιστικό πνεύμα,αισιοδοξία και ελπίδα,και τους αποτρέπει αποκλείνουσες συμπεριφορές μέσα στην κοινωνία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.Μιχάλης Τζανόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ.Γιώργος Ντούρος, ο γενικός γραμματέας κ.Αργύρης Οκικονόμου, ο Θανάσης Μπέλσης ο Χρήστος Κοντός ο Χρήστος Παπαδόπουλος, απο το ανδρικό τμήματης ανδρικής ομάδας οι κ.κ Πολυζώνης Παναγιώτης, Ρεντούμης Χρήστος,ακόμα οι ποδοσφαιριστές Νικολάκης, Καρνιαβούρας, απο τον Ελευσινιακό ο γενικός αρχηγός κ.Στέλιος Κοντολαιμάκης, η σμηναγός της 112 π.μ Λάλουση Εφη,οι ακαδημίες του Πανελευσινιακού οι ιατροί Γιάννης Βενετσάνος, Κοπανάκη Ευαγγελία η πρόεδρος της οργάνωσης της Ν.Δ κ.Κούλα Παραδείση η υπεύθυνη γυναικών Μπότση Καίτη ο Στέλιος Κοτσάφτης κ.α.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το γυναικείο τμήμα της ομάδας του Πανελευσινιακού ευχαριστεί τον επιχειρηματία και χορηγό Αγγελο Μειντάνη για την οικονομική και ηθική συμπαράσταση του.

***Εύχεται ταχεία ανάρρωση στην αθλήτρια Μαρίνη Ρέα που έκανε ρίξη χιαστού και να επανέλθει δριμύτερη στους αγωνιστικούς χώρους.

 

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 7-1 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Σε φιλικό αγώνα η γυναικεία ομάδα του Πανελευσινιακού συνέτριψε τον Εθνικό Κηφισιάς με 7-1. Τα τέρματα της ομάδας της Αθηνάς Ρεντούμη σημείωσαν οι: Αλετρά (2’63’), Παπαδάτου(58’72’), Βαρασά 15′ Ζκέρι 26′ Αποστολοπούλου 87′. Για λογαριασμό του Εθνικού σκόραρε η Πούτσιου.

Αγωνίστηκαν οι: Παππά, Καγιά, Καρόζη, Κουλούμαση(45’λόγω τραυματισμού Παπαδάτου), Αποστολοπούλου), Βαρασά, Μεθενίτη, Ζκέρι, Κακαράντζα, Αλετρά.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply