Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Διαστημική Ανθούπολη, 5-0 τους Λύκους Χαϊδαρίου

Published

on

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση η Ανθούπολη συνέτριψε τους Λύκους Χαϊδαρίου με 5-0 και αναρριχήθηκε βαθμολογικά.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλο το παιχνίδι και πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη φτάνοντας τους 12 βαθμούς, ενώ οι Λύκοι έκαναν κακή εμφάνιση και αγωνιζόμενοι με 10 παίχτες για σχεδόν ένα ημίχρονο γνώρισαν βαριά ήττα μένοντας στους 18 βαθμούς, και υποχωρώντας στη 2η θέση όπου βρίσκονται μαζί με την Κηπούπολη.

Στο 8′ ο Πάσσαρης με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 15′ έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 47′ ο Αδαμίδης είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας τους Λύκους με 10 παίχτες, με τον Δράμη στο 56′ να κάνει το 3-0. Στο 65′ Τζαμαλής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κυριαζής στο 90′ διαμορφώνοντας με κεφαλιά το τελικό 5-0.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Βανταράκης (46′ Διονάτος), Γκλεζάκος, Κακιώρης, Λάσκαρης, Αρβανίτης, Δράμης (80′ Μητρώκας), Πάσαρης (70′ Ντούπης), Τζαμαλής, Καλογερόπουλος (60′ Κυριαζής), Χλωρός (60′ Συριόπουλος)

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παρασκευόπουλος, Τουλιαγκάνοβ, Λώλος (80′ Κουμουνδούρος Η.), Καραθανάσης (75′ Παπαδάκης), Αδαμίδης, Ταρούσα, Γιαννόπουλος, Μπάιρας (46′ λ.τ. Τσατσαλίδης)(80′ Περιβολαράκης), Μπούσκος, Περλέσι, Γκοτσούλιας (46′ Ασκοτίρης).