Connect with us

stoplekto

Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο Φοίνικας και Πετράλωνα

Published

on

Ανεπανάληπτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Χωράφα του Περιστερίου, όπου ο τοπικός Φοίνικας επικράτησε δύσκολα των Πετραλώνων 3-2. Ο αγώνας ήταν πραγματική διαφήμιση για την κατηγορία δείχνοντας το υψηλό επίπεδο της Β’ ΕΠΣΑ, ενώ η μαγεία μοναδική, καθώς όλα τα τέρματα σημειώθηκαν μετά το 75′. Οι ‘κυανέρυθροι’ ακόμα να συνειδητοποιήσουν πώς ηττήθηκαν και γκρεμίστηκαν από την κορυφή αφήνοντας μόνη πρώτη την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Έτσι, παρέμειναν στους 23 βαθμούς που έφτασε ο Παπάγος, τρεις πίσω από την κορυφή και έναν πάνω από την Άμιλλα. Αντίθετα, οι ‘ερυθρόλευκοι’ ανέβηκαν έβδομοι έχοντας συλλέξει 17 πόντους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Βασίλης Μαρτέκας, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 75′ με προβολή έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια. Ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 82′ και έδωσε πνοή στους γηπεδούχους. Ολική ανατροπή και 2-1 από τον Κορδά ύστερα από σέντρα του Γουδέλη. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Λάσκαρης έδωσε την νίκη στο συγκρότημα του Γιώργου Αλεξόπουλου εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών. Το μόνο που κατάφερε το συγκρότημα του Γαληνού Νικολαΐδη ήταν να μειώσει με την σέντρα σε 3-2 χάρις την σωστή κεφαλιά του Μαρτέκα. Πραγματικά, η αναμέτρηση αποζημίωσε τους φιλάθλους και δεν άφησε καμία ομάδα ανικανοποίητη.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Μπαζάκουλας Π., Μπεκιάρι Λ.

Φοίνικας (Γιώργος Αλεξόπουλος): Μυλωνάς (66′ λ.τρ. Τσιρώνης), Λάσκαρης, Κορδάς, Ασημακόπουλος, Αγγελούσης, Ψυχογιός (33′ λ.τρ. Κώτσο), Πετρόπουλος, Μπαϊραμπάς, Γεωργιόπουλος (86′ Νομικός), Γουδέλης, Ρουμελιωτάκης.

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Αλεξόπουλος, Κόντης, Αγγελακόπουλος (46′ Παπαδάκης), Μουντράκης (71′ Παπαδόπουλος), Λάππας, Τσολάνης, Μουρίκης, Μακρυγιάννης (57′ Παναγιωτάκης), Μαρτέκας, Κυφωνίδης, Κρεμμύδας.